Tudástár pedagógusoknak

2022.02.25.

Hír | Szakképzés, Köznevelés

Elindult legújabb honlapunk, mely pedagógusok részére nyújt tájékoztatást pályázási és képzési lehetőségekről, inspiráló anyagokkal kiegészülve.

Elérhető a Tempus Közalapítvány új, Tudástár Pedagógusoknak honlapja a https://pedagogus-tudastar.hu/ címen! Az új weboldal egy vidám arculattal rendelkező, felhasználóbarát, könnyen navigálható felület, ahol a látogatók kifejezetten pedagógusoknak szánt tartalmak között böngészhetnek.

A honlap olyan információk, segédanyagok, történetek, pályázási és fejlesztési lehetőségek gyűjteményének ad helyet, melyek hozzájárulhatnak a köznevelési és szakképzési szektorokban aktív tanárok, oktatók és óvodapedagógusok szakmai fejlődéséhez, ötleteik megosztásához és az egymáshoz való kapcsolódáshoz.

Böngésszen aktuális oktatási és szakpolitikai híreink között, ismerje meg az Erasmus+ programot, valamint további, a Tempus Közalapítvány által kínált pályázási lehetőségeket. Olvasson tippeket pályázásra, eredménykommunikációra vonatkozóan, inspirálódjon más pedagógusok jó gyakorlataiból, történeteiből, töltse fel ötletét a Digitális Módszertárba. A honlapon megtalálja aktuális rendezvényeinket, workshopjainkat és képzési ajánlatunkat is.

Az új honlap tartalmát folyamatosan frissítjük, így érdemes gyakran visszalátogatni a legújabb információkért. Reméljük, hogy az új felület kellemes felhasználói élményt nyújt!

Tudástár Pedagógusoknak >>

Utolsó módosítás: 2022.02.28.