16. Baku Summer Energy School

2022.05.09.

Ösztöndíj | Felsőoktatás

Felvételt hirdet a Baku Summer Energy School program, mely idén kerül megrendezésre 16. alkalommal július 16-30. között.

A Fejlődésért és Diplomáciáért Felelős Intézmény (IDD) szervezésében az esemény az ADA Egyetemen kap helyet, együttműködő szervezetek a SOCAR (State Oil Company of the Azerbaijan Republic) és a bp Azerbaijan. A jelentkezés határideje 2022. május 15.

A programba minden évben 40 résztvevőnek 15 országból van lehetősége bekapcsolódni, hogy jobban megismerhessék és megvitassák a globális és a Kaszpi-térség energia ügyeit. Az előadók között megtalálhatók vezető felsőoktatási intézmények képviselői (pl. Oxford Egyetem, Georgetown Egyetem, SciencesPo), közigazgatási megbízottak (Energiaügyi Minisztérium, Külügyminisztérium, SOFAZ), valamint nemzetközi szervezetek és diplomáciai követek.

A részletes programtervezet ide kattintva tekinthető meg. Az első hét az olaj és gáz iparágról fog szólni, míg a második a zöld és megújuló energiaforrásokról.

További tájékoztató itt olvasható, illetve az alábbi honlapon található: https://www.ada.edu.az/en/news/439-call-for-applications-to-the-16th-annual-baku-summer-energy-school.

 

Utolsó módosítás: 2022.05.09.