Ki lesz az Erasmus35 közönségdíjas arca? Szavazzon!

2022.05.17.

Hír | Ifjúság, Szakképzés, Felnőtt tanulás, Köznevelés, Felsőoktatás

Elindult a „Keressük az Erasmus35 arcait!” felhívásunk facebookos közönségszavazása – hamarosan eldől, ki lesz a 35 éves Erasmus+ program közönségdíjas arca.

A márciusban közzétett Keressük az Erasmus35 arcait! felhívásunkban olyan volt és jelenlegi Erasmus+ résztvevőket és projektmegvalósítókat kerestünk, akik szívesen megosztanák legemlékezetesebb élményeiket és tapasztalataikat a világgal. Több mint ötvenen küldték el személyes történeteiket a felhívásra, hogy ezáltal ösztönözzenek másokat is az Európai Unió méltán népszerű programjában való részvételre.

A Tempus Közalapítvány Erasmus+ tanárok Facebook oldalán közönségszavazásra bocsátottuk a beküldött jelentkezéseket, amelyekre a Erasmus35 arcok közönségszavazás elnevezésű galériábanlehet szavazni. A szavazás időszaka 2022. május 17. 17:00 óra és május 31. 14:00 óra között tart.

Az Erasmus35 közönségdíjas arca a facebookos szavazás során a legtöbb lájkot és pozitív reakciójelet (szív és ölelés) kapó jelölt lesz. Amennyiben szavazatazonosság merülne fel, úgy a Tempus Közalapítvány fenntartja magának a döntés jogát. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy csak az Erasmus35 arcok közönségszavazás elnevezésű galériában lévő képekre adott lájkokat és pozitív reakciójeleket számítjuk be.

A beérkezett pályázatok közül a Tempus Közalapítvány szakmai zsűrije választja ki az Erasmus35 további 5 arcát, szektoronként 1-1 jelentkezőt. A zsűri tagjai a Tempus Közalapítvány Erasmus+ programirodájának, Felsőoktatási Igazgatóságának és Kommunikációs Igazgatóságának munkatársai. A kiválasztott jelentkezőket az űrlapon megadott elérhetőségeiken értesítjük 2022. május 31. és június 3. között.

A 35 éves Erasmus programmal kapcsolatos további hírekért kövesse online csatornáinkat (erasmusplusz.hu, eurodesk.hu, hallgatoi-osztondijak.hu, Tempus Közalapítvány YouTube csatorna) és közösségi média felületeinket (Erasmus+ Ifjúság és EurodeskErasmus ösztöndíj hallgatóknak és Erasmus+ tanárok Facebook oldalaink, valamint Instagram oldalaink: Eurodesk Hungary, ErasmusPlus HU)

A „Keressük az Erasmus35 arcait!” kampányt a Facebook nem támogatja.

Utolsó módosítás: 2022.06.09.