Webinárium-sorozat: ifjúsági projektekkel az aktív társadalmi részvételért

2023.07.25.

Rendezvény | Ifjúság

Online információs alkalmak az Erasmus+ ifjúság és az Európai Szolidaritási Testület pályázati lehetőségeiről az aktív részvétel kontextusában.

Szervezeti vagy intézményi munkatársként fiatalokkal dolgozol? Szeretnéd megtudni, milyen európai uniós pályázatok révén erősítheted az ő társadalmi részvételüket? Esetleg fiatal felnőttként szeretnél valami hasznosat tenni a témában, de ehhez támogatásra van szükséged?

Csatlakozz információs webinárium-sorozatunkhoz!

 


Az Erasmus+ program és a hozzá tartozó DiscoverEU lehetőség, valamint az Európai Szolidaritási Testület (ESC) egyik fő prioritása az aktív társadalmi részvétel erősítése azon projektek által, amiket támogatnak. A programok kontextusában kiemelten fontosak azok a kezdeményezések, amelyek lehetőséget nyújtanak a fiataloknak és a velük foglalkozó szakembereknek a társadalmi és polgári szerepvállalásra, valamint erősítik az Európai Unióhoz tartozás érzését, a szociális és interkulturális kompetenciák fejlesztését és a kritikus gondolkozást.

Rendezvényünk résztvevőjeként ismerd meg, milyen pályázattípusok érhetők el olyan szervezeteknek, intézményeknek és fiatalok csoportjainak, akik szívesen hozzájárulnának ehhez a folyamathoz!

Részletek és regisztráció

 

 

_

 

Utolsó módosítás: 2023.09.04.