CEEPUS freemover egyéni mobilitási pályázatok az őszi félévben

2015.06.24.

Pályázat | Felsőoktatás

Pályázható ország: Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Horváto., Koszovó, Moldova, Szlovénia, Szlovákia

Pályázható célországok: Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Horvátország, Koszovó, Moldova, Szlovénia, Szlovákia

A freemover pályázattípusban a CEEPUS tagországok bármely felsőoktatási intézményében aktív státuszban lévő hallgatók és oktatók nyújthatnak be pályázatot a CEEPUS tagországok bármely felsőoktatási intézményéhez, a tavaszi félévre.

Jelen pályázati fordulóban Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Horvátország, Koszovó, Moldova, Szlovénia  és Szlovákia a már a 2015/2016-os tanév őszi félévében is fogad CEEPUS ösztöndíjas hallgatókat és oktatókat.

A Freemover pályázatokat 2015. július 1-től kezdve lehet feltölteni a www.ceepus.info központi pályázati felületen. A jelentkezés kizárólag online zajlik. A pályázat beadása és a megpályázott időszak kezdete között legalább másfél hónapnak kell lennie.

A pályázás menetéről, a csatolandó dokumentumokról bővebb információ hallgatóknak ezen a linken, oktatóknak ezen a linken érhető el.

Gyakori kérdések a Freemover pályázattípussal kapcsolatban ezen a linken.

A pályázatok elbírálásával, ösztöndíjazással, kinti tanulmányokkal/oktatással, fogadó intézmény keresésével kapcsolatban a fogadó ország nemzeti irodájánál érdeklődhetnek.

A CEEPUS programban az ösztöndíjat minden esetben a fogadó ország biztosítja a nyertes pályázóknak. Az ösztöndíjak aktuális összegei, a fogadó országok nemzeti irodáinak elérhetőségei, ill. egyéb hasznos információk a www.ceepus.info központi pályázati felületen az egyes országzászlókra kattintva találhatók. A Network menüpont alatt az egyes országok aktív CEEPUS kapcsolatokkal rendelkező intézményeinek listája is megtalálható.

Utolsó módosítás: 2015.07.22.