JELÖLJE KI ÖN A TEMPUS KÖZALAPÍTVÁNY KÉSZÜLŐ ONLINE CIKKSOROZATÁNAK TÉMÁIT!

2015.08.27.

Európai oktatási térség | Felsőoktatás, Köznevelés, Felnőtt tanulás, Civil szervezet, Önkormányzatok, Szakképzés

Töltse ki kérdőívünket! – Igényfelmérő kérdőív közigazgatási dolgozóknak

A Tempus Közalapítvány Képzőközpontja társadalmi vállalkozásként térítésmentesen elérhető online cikkekkel, e-tananyagokkal, kiadványokkal, műhelymunkákkal, szakmai továbbképzésekkel és intézményi képzési csomagokkal szolgálja a közigazgatásban, köznevelésben és felsőoktatásban dolgozó munkatársak szakmai megerősítését és e szektorok nemzetköziesítését.

Az általunk fejlesztett oktatási szakmai szolgáltatásokat a mindenkori piaci, illetve résztvevői igények alapján fejlesztjük tovább, illetve a jelzett igények alapján dolgozzuk ki az új szakmai képzések témaköreit. Intézményünk évente több alkalommal végez online és papíralapú kérdőíves igényfelmérést, valamint személyes formában is gyűjtjük a visszajelzéseket a résztvevőktől.

Kérjük, szánjon rá pár percet, hogy megismerhessük igényeit!

 

MIÉRT KÉSZÜL EZ A FELMÉRÉS?

1) Mert szeretnénk felmérni, hogy a közszféra dolgozóinak milyen képzési igényeik vannak, milyen személyes és szakmai készségek fejlesztésére van szükségük.

2) Készülőben van egy online cikksorozat, amelyben a közigazgatásban dolgozók szakmai problémáira szeretnénk gyakorlati útmutatást nyújtani. Az Ön által a kérdőívben megjelölt problémák fognak segíteni bennünket a cikkek témáinak a kijelölésében. Szeretnénk valóban az Ön számára hasznos témákat érinteni, ezért számítunk a gondolataira, javaslataira.

A kérdéseink különböző területeket fognak érinteni, egyes esetekben több válasz adására is lesz lehetőség.

 

KÉREM, TÖLTSE KI A KÉRDŐÍVET, A VÁRHATÓ KITÖLTÉSI IDŐ 5-6 PERC.

A kitöltéshez ide kattintson!

 

Köszönjük a gondolatait, a beérkezett válaszok nyomán megszülető online cikksorozat darabjait a havi hírlevelünkben fogjuk majd közzétenni, keresse a cikkeket az e-mailes postaládájában! A havi hírlevélre itt tud feliratkozni: http://tka.hu/kepzesek

A Tempus Közalapítvány Képzőközpontjának munkatársai

Tempus Közalapítvány Képzőközpont

Lépéselőnyben az EU-ban

Telefon: +36-1-237-1300

E-mail: kepzes@tpf.hu

Honlap: http://tka.hu/kepzesek

 

Utolsó módosítás: 2015.08.28.