Erasmus+ Iskolai, óvodai partnerségek pályázatíró szemináriumok

2017.12.14.

Rendezvény | Köznevelés

A rendezvények gyakorlati ismeretekkel segítik a pályázókat a pályázati anyag kidolgozásában. A résztvevők átfogó képet kaphatnak a pályázattípusról, és megismerkedhetnek a 2018. évi pályázati dokumentációval.

Az Erasmus+ Iskolai, óvodai partnerségek pályázattípus célja, hogy a nemzetközi tapasztalatszerzésen keresztül erősítse az európai dimenziót az óvodákban és az iskolákban, illetve hogy 21. századi készségekkel és kompetenciákkal ruházza fel a köznevelési intézményeket. 

A 2018-as pályázati évben a pályázattípus az eddigieknél lényegesen egyszerűbb pályázati feltételeket biztosít. A változtatások célja, hogy minél több iskola és óvoda tudjon csatlakozni az Erasmus+ programhoz. Ezzel párhuzamosan az Iskolai, óvodai partnerségek projektekre az előző évhez képest várhatóan közel 50%-kal magasabb pályázati forrás áll rendelkezésre, ami a legjelentősebb növekedés az Erasmus+ program indulása óta.

A pályázatíró szemináriumok célja, hogy felkészítse az intézményeket a sikeres pályázásra. 2018-ban a Tempus Közalapítvány összesen öt alkalommal, négy helyszínen biztosít lehetőséget a leendő pályázóknak a tájékozódásra.

A rendezvények időpontjai és helyszínei a következők:

További részletek és regisztráció a fenti linkekre kattintva érhetők el.

Utolsó módosítás: 2017.12.19.