Ideje csatlakozni! - Ír partnerkereső szeminárium

2018.02.28.

Partnerkeresés | Szakképzés

Az ír nemzeti iroda egy TCA Partnerkereső szemináriumot szervez Malahide-ban (Dublin). A VET Connected - Get Connected szeminárium április 23-tól 25-ig tart.

A szeminárium elsősorban a KA1 szakképzés új résztvevőinek szól, de lehetőséget biztosít azok számára is, akik a KA1 szakképzési projektekben tapasztalattal rendelkeznek, és szeretnék partnereik körét bővíteni. A létszám 30-35 fő, akik közül 10 helyet ír résztvevőknek tartunk fenn, míg a további fennmaradó helyekre más országokból lehet pályázni.

Írországban a szakképzési képzések időtartama többnyire 1 - 2 év, és jellemzően középiskolásoknak szól. Kis népességünk miatt a képzések általában széles körűek! A képzések területe a következő: szociális ellátás, gyermekgondozás, egészségügy, fodrászat, szépségipar, kreatív iparágak, informatika, médiatudomány, üzleti tanulmányok, irodai adminisztráció, utazás és idegenforgalom, kulináris művészetek, vendéglátás, művészet és design stb.

A TCA programtervezete innen tölthető le.

A költségek tekintetében nincs részvételi díj. Az utazási költséget a küldő nemzeti iroda fedezi, és a szeminárium ideje alatt a szállást és az étkezést a Léargas, ír nemzeti iroda fedezi.

Jelentkezési határidő: 2018. március 16.

Utolsó módosítás: 2018.02.28.