Nyílt konzultációs műhely – Erasmus+ stratégiai partnerségek felnőtt tanulás

Az Erasmus+ felnőtt tanulási stratégiai partnerségek keretében 2019.03.21. határidőig pályázni kívánó szervezetek számára nyílt konzultációs műhelyt szervezünk mintegy 2-3 órás időkeretben.

Időpont: 2019.02.19. (kedd) 10:00-13:00 óráig
Helyszín: Tempus Közalapítvány, 1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1. (Greenpoint 7 irodaház, 6. emelet, Athén terem)

Térkép

Műhelymunkára hívjuk mindazokat, akiknek a tájékoztató rendezvényeinket követően további kérdéseik merültek fel a pályázattípussal kapcsolatban, többet szeretnének tudni a pályázat benyújtásának folyamatáról, vagy további útmutatásra van szükségük pályázatuk kidolgozásában.

A konzultációs műhely alkalmával nem lesznek előadások, a pályázók nyílt fórumon, csoportos konzultációs jelleggel tudják kérdéseiket feltenni, egymást is segítve a pályázati folyamatban. Várjuk kérdéseiket a pályázat megírásához szükséges tudnivalókkal, a pályázati űrlappal, mellékletekkel kapcsolatban. A nyílt konzultációs alkalom kiváló lehetőség arra, hogy a benyújtás előtti kérdéseikre választ kapjanak.

Korábbi rendezvényeink anyagai elérhetőek az alábbi linkeken:

Felnőtt tanulási orientációs nap

Pályázatíró szeminárium

Kérjük, hogy tanulmányozzák át a Pályázati dokumentumok anyagait a konzultáción való részvétel előtt. Csak azokat tudjuk fogadni a konzultációra, akiknek már konkrét projekt ötlete, alakuló partnersége van. Kérjük a regisztráció során küldjék el konkrét kérdéseiket is!

A rendezvényen való részvétel díjtalan, de előzetes regisztráció szükséges. Regisztrálni 2018. február 14.-ig lehet az alábbi űrlapon. A műhelyen résztvevők száma korlátozott. Jelentkezése elfogadásáról e-mailben visszajelzést küldünk.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy regisztrálni csak a weboldalon lehet, e-mailben küldött regisztrációkat nem tudunk elfogadni!

Várjuk Önöket!

Utolsó módosítás: 2019.02.15.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


Köszönjük regisztrációját, melynek elfogadásáról külön üzenetben értesítjük.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány