Online Erasmus - Europass Karriernap - Lépj előre!

Az álláskeresés nem könnyű feladat, pláne az idén feje tetejére állt világunkban. Megtalálni az ideális munkahelyet épp olyan nehéz, mint egymás után hatosokat dobni a kockával. De ahogyan egy társasjáték esetében is, gyakorlással ennek a folyamatnak is ki lehet tanulni a lépéseit, stratégiáit.

Időpont: 2020.09.16. 10:00-14:00
Helyszín: Zoom

Érdekel, hogy milyen változásokat hozott az idei év a munkaerőpiacon, illetve mi a sikeres online állásinterjú titka?

Regisztrálj az ingyenes Erasmus - Europass Karriernapra, és alapozd meg a nyerő szériádat az álláskeresésben!

Fejleszd tudásodat online előadásokon trénerek segítségével, hogy ezáltal még magabiztosabban és felkészültebben vághass bele saját karriered építésébe!

Regisztráció: 2020.09.13. 23:00-ig, vagy 100 fő jelentkezéséig

Kövesd az Online Erasmus - Europass Karriernap Facebook eseményt is, ahol további érdekességeket osztunk meg az előadókkal és a programmal kapcsolatban!

Mi vár rád az Online Karriernapon?

  • Álláskeresési és önismereti játékszabályok – Építsd fel a sikeres én-márkádat és a karriertervedet! Segítünk, hogy jobban megismerhesd önmagad, valamint azokat a kompetenciáidat, amelyekkel kiemelkedhetsz az álláspiacon!
  • Vigyázz, kész, állásinterjú! – Milyen út vezet egy sikeres állásinterjúig? Mire figyelj egy több körös kiválasztás, vagy egy videóinterjú során? Hogyan készülj a bértárgyalásra? Tippeket adunk, hogy könnyen vehesd az akadályokat!
  • Álláskeresés a járvány idején – Milyen elvárásai vannak a munkaadónak 2020-ban? Milyen változásokat hozott az idei év az állásinterjúztatásban? Ha kíváncsi vagy egy HR szakember válaszaira, tarts velünk!
  • Hogyan profitáljunk a külföldi munkatapasztalatból itthon? - Szeretnél külföldön olyan munkatapasztalatot gyűjteni, amivel majd itthon értékesebb lehet az önéletrajzod? Az EURES-sel nemzetközi környezetben fejlesztheted magad, és szerezhetsz versenyképes tudást. Ismerd meg a lehetőségeidet!
  • Bemutatkozik a megújult Europass - A július 1-jén indult új portál mindenki számára hasznos funkciókkal bővült. Ismerd meg, hogyan találhatsz rá a legjobb álláslehetőségekre a megújult Europass segítségével!

Programterv*:

10:00-10:05 Köszöntő
10:05-11:15 Álláskeresési és önismereti játékszabályok – Svéda Dóra, Coatchingcentrum Kft.
11:15-11:30 Megújult Europass – Simon Fanni, Tempus Közalapítvány
11:30-11:40 online kávészünet
11:40-12:20 Vigyázz, kész, állásinterjú! – Filáj Gábor, Umbrella Consulting Kft.
12:20-13:00 Álláskeresés a járvány idején – Laczkó Hajnalka, Jobsgarden
13:00-13:55 Hogyan profitáljunk a külföldi munkatapasztalatból itthon? Farkas László, Európai Foglalkoztatási Szolgálat (EURES)
13:55-14:00 Elköszönés

*a programváltoztatás jogát fenntartjuk

Vegyél részt az eseményen, és lépj egyet előre a tudatos karrierépítésben!

Kérdésed van? Itt felteheted: europass@tpf.hu

Utolsó módosítás: 2020.09.22.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány