ESC After – Az Európai Szolidaritási Testület hazatért résztvevőinek találkozója

Az Európai Szolidaritási Testület támogatásával voltál önkéntes, gyakornok vagy munkavállaló? Téged is vár az ESC After!

Időpont: 2022.10.06. 2022.10.07., 10:00-16:00
Helyszín: Budapest (szervezés alatt)

Egy Európai Szolidaritási Testület (ESC) kezdeményezésben részt venni mindig emlékezetes élmény. Külföldön vagy itthon voltál önkéntes, akár több hónapos, akár csak pár hetes projektben? Csoportos vagy egyéni önkéntességben vettél részt? Esetleg azok közé tartozol, akik munkavállalói vagy gyakornoki tevékenységbe vonódtak be?

Akkor téged is vár az ESC After!

Hogy miért érdemes eljönnöd a találkozóra?

  • Mert visszaemlékezhetsz a kellemes pillanatokra, és feldolgozhatod a nehézségeket is;
  • mert olyan magyarokkal találkozhatsz, akiknek a tiédhez hasonló élményben volt része, és megértik, min mész most keresztül #posztescszindróma;
  • mert itt is szerezhetsz barátokat;
  • mert nemformális módszerekkel reflektálhatsz a fejlődésre, az útra, amit megtettél;
  • mert a kétnapos találkozón teljesen ingyen vehetsz részt.

Kiket várunk?

Olyan volt ESC résztvevőket, akik:

  • 2020-2022 között vettek részt projektjükben;
  • rövid vagy hosszú távú, csoportos vagy egyéni önkéntességbe vonódtak be;
  • vagy munkavállalóként/gyakornokként szereztek tapasztalatokat a program támogatásával.

Kik vagyunk mi, és miért szervezzük ezt?

Nemzeti irodaként a Tempus Közalapítvány ifjúsági csoportja felel az Európai Szolidaritási Testület magyarországi megvalósításáért. Feladatink közé tartozik, hogy a volt ESC résztvevőknek lehetőséget biztosítsunk arra, hogy találkozzanak, és közösen reflektáljanak projektjeikre és fejlődésükre. Ezért szervezzük ezt a találkozót.:)

A találkozót személyesre tervezzük – ha a megvalósítás formájában változás történik, értesíteni fogunk téged.

Reméljük, hogy veled is találkozhatunk a rendezvényen!

Előreláthatólag ezzel programmal várunk:

1.nap (2022.10.06.)
10.00 Programnyitó és ismerkedés
11:20 Reflexió az ESC projektemre 1.
  Ebéd
13:40  Reflexió az ESC projektemre 2.
15:00 Nemzeti iroda "fogadóórája"
16:00  Rövid eligazítása Solidarity:ON rendezvénnyel kapcsolatban majd szünet
17.30 Solidarity:ON (szervezés alatt)
2.nap (2022.10.07.)
9:30 Napindító
10:00 Tapasztalatok, tanulás értékelése és nyomon követése
  Ebéd
13:40 Hogyan tovább?
16.00 Programzárást és értékelést követően hazautazás

A találkozóra az alábbi űrlapon jelentkezhetsz 2022. szeptember 7-ig.


REGISZTRÁCIÓ

A regisztrációval hozzájárul, hogy Önről, mint Résztvevőről a rendezvény alkalmával képi, videó- és hangfelvételek készüljenek, amelyek kapcsán a Tempus Közalapítvány a Résztvevő tekintetében térben, időben, és felhasználási módban korlátlan, átruházható felhasználási jogosultságot szerez. A Tempus Közalapítvány a Résztvevő relációjában korlátozás nélkül jogosult a megjelenítés hasznosítására, felhasználására, többszörözésére, közzétételére, átdolgozására, nyilvánosságra hozatalára, nyilvánossághoz közvetítésére anélkül, hogy a Résztvevő részére ezért bármilyen módon ellenszolgáltatást kellene nyújtania. Az előzőek szerinti megjelenítések kapcsán a Résztvevő semmilyen követeléssel nem élhet a Tempus Közalapítvánnyal, illetve a kifejezetten a Közalapítvány felkérésére dolgozó fotós, videós, vagy sajtómunkatársakkal szemben.


* - kötelező mezők

Küldő szervezet*

Rendelkezel oltottságot igazoló COVID-igazolvánnyal?*

Amennyiben külföldön kaptad meg az oltást itt ellenőrizheted, hogy Magyarország mely országok oltottsági igazolványát fogadja el.

Még nem tudni, hogy a találkozó időpontjában lesz-e, és ha igen milyen szabályozás lesz érvényben tekintettel a Covid-19 járványra. Ha a szálláshely ellenőrizni fogja, fontos már most tudnunk, hogy rendelkezel-e oltottsági igazolvánnyal (mobil app vagy plasztik kártya formában).


Amennyiben online formában kerül megszervezésre ez a találkozó, akkor is részt tudsz venni rajta?*
Melyik országban végeztél ESC önkéntes (egyénileg vagy csoportosan) / gyakornoki / munkavállalói tevékenységet?*

Mikor kezdődött a projekted?*

Mikor fejeződött be a projekted?*

Mi volt a feladatod a projektedben?*

Milyen elvárásaid vannak a találkozót illetően?*

Kérjük, itt jelezd, ha olyan jellegű egészségügyi problémád van, amely miatt speciális igény merülhet fel a találkozó megvalósítása alatt.

Amennyiben rendelkezel valamilyen speciális étkezési igénnyel és/vagy ételallergiával, azt itt tudod jelezni.

Kijelentem, hogy jelentkezésemmel elfogadom a részvétel következő feltételét: A találkozó teljes időtartama alatt (2022. október 6-7.) tanúsított aktív jelenlét.*


A rendezvény regisztrációval megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a rendezvényen való részvételemhez megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje.*


Hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány egyéb, a jelen rendezvény témájához hasonló eseményekről a megadott elérhetőségemre értesítést küldjön.Kérjük, írja be az alábbi számot*

Utolsó módosítás: 2022.07.28.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Köszönjük, hogy regisztráltál az eseményre! Szeptember elején visszajelzünk a regisztrációddal kapcsolatban, és hogy előre tudj tervezni, elküldjük az Infopack-et, amiben minden kapcsolódó részletet megtalálsz. 

Szeretnél már most a volt önkéntesek csapatához tartozni? Regisztrálj az ESC Alumni oldalra, és csatlakozz az ESC Alumni Facebook csoporthoz