ONLINE KONZULTÁCIÓ ERASMUS+ RÖVID FUTAMIDEJŰ MOBILITÁSI PROJEKTEKHEZ (KA122) A KÖZNEVELÉSI, A SZAKKÉPZÉSI ÉS A ÉS FELNŐTT TANULÁSI SZEKTOROKBAN

A Tempus Közalapítvány online konzultációs lehetőséget biztosít az Erasmus+ Rövid futamidejű mobilitási projekteket tervezők számára a köznevelés, a szakképzés és a felnőtt tanulás területén.

Időpont: 2023.02.09. 14:00-16:00
Helyszín: Online, Zoom

A konzultáció keretében lehetőség lesz kérdéseket feltenni a 2023. február 23-i határidőre a köznevelés, a szakképzés vagy a felnőtt tanulás területén Rövid futamidejű mobilitási (KA122) pályázat benyújtását tervezők számára.

A rendezvényen nem lesznek információs előadások.

A regisztráció határideje: 2023. február 8., 23:55

A 2022.11.17-i pályázatíró webinárium előadás anyagai megtekinthetők itt.

Kérjük, előzetesen tájékozódjon a pályázattípus feltételrendszeréről az alábbi elérhetőségek egyikén.

Mobilitási projektek a köznevelési szektorban
Mobilitási projektek a szakképzési szektorban
Mobilitási projektek a felnőtt tanulási szektorban

Felhívjuk a figyelmüket, hogy 2023.01.24-én pályázatíró webináriumot tartunk a rövid futamidejű mobilitási projekteket tervezők számára a felnőtt tanulás, köznevelés és szakképzés terén.
A webináriumon megismerkedhetnek a mobilitási pályázattípussal kapcsolatos legfontosabb tudnivalókkal, a pályázati dokumentációval, valamint a pénzügyi és adminisztrációs szabályokkal.

A pályázatíró webináriumra itt lehet regisztrálni.

Az esemény nem sajtónyilvános.


REGISZTRÁCIÓ

A regisztrációval hozzájárul, hogy Önről, mint Résztvevőről a rendezvény alkalmával képi, videó- és hangfelvételek készüljenek, amelyek kapcsán a Tempus Közalapítvány a Résztvevő tekintetében térben, időben, és felhasználási módban korlátlan, átruházható felhasználási jogosultságot szerez. A Tempus Közalapítvány a Résztvevő relációjában korlátozás nélkül jogosult a megjelenítés hasznosítására, felhasználására, többszörözésére, közzétételére, átdolgozására, nyilvánosságra hozatalára, nyilvánossághoz közvetítésére anélkül, hogy a Résztvevő részére ezért bármilyen módon ellenszolgáltatást kellene nyújtania. Az előzőek szerinti megjelenítések kapcsán a Résztvevő semmilyen követeléssel nem élhet a Tempus Közalapítvánnyal, illetve a kifejezetten a Közalapítvány felkérésére dolgozó fotós, videós, vagy sajtómunkatársakkal szemben.


* - kötelező mezők

Szervezet/intézmény*

Milyen kérdésre szeretne választ kapni a rendezvényen?*

A rendezvény regisztrációval megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a rendezvényen való részvételemhez megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje.*


Hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány egyéb, a jelen rendezvény témájához hasonló eseményekről a megadott elérhetőségemre értesítést küldjön.Kérjük, írja be az alábbi számot*

Utolsó módosítás: 2023.02.01.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány