DISCOVEREU FELKÉSZÍTŐ TALÁLKOZÓ

A DiscoverEU utazásod előtt állsz? Készülj a kalandra tréningnapunkon!

Időpont: 2023.06.22. 10:00-17:00
Helyszín: Tempus Közalapítvány (Budapest, VII. kerület, Kéthly Anna tér 1., 6. emelet – Brüsszel terem)

Szívesen hallanál tippeket az utad megtervezéséhez? Szeretnéd tudni, hogy hogyan teheted a DiscoverEU élményt minél biztonságosabbá? Esetleg megismernél más magyar utazókat? Vagy éppen további külföldi lehetőségek érdekelnek?

Várunk személyes jelenléttel zajló felkészítő találkozónkon, ahol szórakoztató módon segítünk neked abban, hogy DiscoverEU utadból a lehető legtöbbet hozhasd ki!

Program:

  • Bemutatkozik a DiscoverEU magyar csapata
  • Ismerd meg a többi utazót!
  • Ezek az élmények várnak rád az út során
  • Ebéd
  • Készülj fel érzelmileg is az útra!
  • Gyakorlati tippek az utazáshoz
  • Kávészünet
  • Kulturális élmény

REGISZTRÁCIÓ

A regisztrációval hozzájárul, hogy Önről, mint Résztvevőről a rendezvény alkalmával képi, videó- és hangfelvételek készüljenek, amelyek kapcsán a Tempus Közalapítvány a Résztvevő tekintetében térben, időben, és felhasználási módban korlátlan, átruházható felhasználási jogosultságot szerez. A Tempus Közalapítvány a Résztvevő relációjában korlátozás nélkül jogosult a megjelenítés hasznosítására, felhasználására, többszörözésére, közzétételére, átdolgozására, nyilvánosságra hozatalára, nyilvánossághoz közvetítésére anélkül, hogy a Résztvevő részére ezért bármilyen módon ellenszolgáltatást kellene nyújtania. Az előzőek szerinti megjelenítések kapcsán a Résztvevő semmilyen követeléssel nem élhet a Tempus Közalapítvánnyal, illetve a kifejezetten a Közalapítvány felkérésére dolgozó fotós, videós, vagy sajtómunkatársakkal szemben.


* - kötelező mezők

Jártál-e már külföldön?*

Van-e olyan ismerősöd, aki már volt DiscoverEU utazó?

Rugalmas vagy fix DiscoverEU vonatjegyet választottál?*

Egyénileg vagy csoportosan utazol majd?*

Milyen terveid vannak az útra?*

Mit tartasz a legnagyobb kihívásnak a DiscoverEU utaddal kapcsolatban?

Hallottál-e már az Erasmus+ programról? Ha igen, éltél-e már valamilyen Erasmus+ programhoz kötődő külföldi lehetőséggel?

Mit vársz a DiscoverEU felkészítő találkozótól?

Ételintolerancia

A rendezvény regisztrációval megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a rendezvényen való részvételemhez megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje.*


Hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány egyéb, a jelen rendezvény témájához hasonló eseményekről a megadott elérhetőségemre értesítést küldjön.Kérjük, írja be az alábbi számot*

Utolsó módosítás: 2023.05.26.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány