EGT Alap Nyílt Konzultációs Műhely Intenzív Programokról (M4) - Felsőoktatás

EGT Finanszírozási Mechanizmus 2009-2014 Ösztöndíj program, Felsőoktatási intézményközi együttműködési projektek

Időpont: 2016.02.04.

Szeretne rövid, tömbösített kurzust indítani egy új ötletből, mely egy új tanulási lehetőség, készségfejlesztés? Tesztelné multidiszciplináris, innovatív ötletét egy kisebb volumenű projekt keretében? Nemzetközi együttműködést indítana vagy egy már alakulóhoz csatlakozna?

Az EGT Alap Ösztöndíj programját Magyarországon koordináló Tempus Közalapítvány a felsőoktatási szektor számára elérhető, fent megjelölt pályázattípushoz kapcsolódó nyílt konzultációs műhelyt tart.  Műhelymunkára hívjuk azokat, akik számára még ismeretlen az Intenzív Program (M4) pályázattípus, valamint azokat is, akik többet szeretnének tudni a pályázás folyamatáról és további szakmai vagy pénzügyi útmutatásra van szükségük.

Időpont:

2016. február 4. (csütörtök)
10:00 – 12:00

Helyszín:

Tempus Közalapítvány
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1. (Green Point irodaház, 6. emelet)
Térkép

A rendezvényen áttekintjük a pályázat megírásához szükséges legfontosabb tudnivalókat, bemutatjuk a pályázati űrlapot, fontos mellékleteket, illetve megválaszoljuk a felmerülő kérdéseket. A nyílt konzultációs alkalom kiváló lehetőség arra, hogy mind szakmailag, mind pénzügyileg áttekintsék az EGT Alap Ösztöndíj programjának Intenzív Programokra vonatkozó pályázati lehetőségét.

A pályázati felhívást, valamint a pályázati útmutatót megtalálja a tka.hu oldalon. További hasznos információkat talál az EGT Alap Pályázati dokumentumok menüpontban.

A rendezvényen való részvétel díjtalan, de előzetes regisztráció szükséges. Regisztrálni 2016. február 2. délig lehet az oldalon található űrlapon. A műhelyen résztvevők száma korlátozott.

Kérdése esetén forduljon Széll Adriennhez az adrienn.szell@tpf.hu e-mail címen.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy regisztrálni csak ezen az oldalon lehet, e-mailben küldött regisztrációkat nem tudunk elfogadni!

 

 

A rendezvényen elhangzott előadások diái megtalálhatók itt: szakmaipénzügyi

Utolsó módosítás: 2016.02.04.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Jelentkezését köszönettel megkaptuk, annak elfogadásáról legkésőbb a rendezvényt megelőző héten emailben értesítjük.