Beszámoló információs nap – 2015-ös Erasmus+ felnőtt tanulási mobilitási projektek

A rendezvény célja, hogy a 2015-ben nyertes felnőtt tanulási mobilitási projektek képviselői megismerjék a projektek lezárásához kapcsolódó legfontosabb tudnivalókat, és ezáltal minél magasabb színvonalú beszámolókat készítsenek.

Időpont: 2016.05.19.

Az előzetesen elérhetővé tett videók segítségével megismerhető lesz a Mobility Tool+ felület használata, a mobilitások felvitelének módja, valamint a pénzügyi elszámolási szabályok. A videókat ezen az oldalon találja.

A találkozón rövid előadásokon keresztül adunk információt a beszámolással kapcsolatos tartalmi tudnivalókról, valamint az EPRP felületről. A videók megnézését követően felmerült, majd előzetesen (vagy a regisztráció során megadott, vagy az eva.fekete{kukac}tpf.hu címre) beküldött kérdések megválaszolásával segítjük a beszámoláshoz kapcsolódó tartalmi tudnivalók és szabályok megértését.

A szemináriumra azon szervezetek képviselőit várjuk, akik 2015-ben 1, illetve 2 éves projektek megvalósítására nyertek támogatást.

Időpont:

2016. május 19. csütörtök

Helyszín:

Tempus Közalapítvány, 1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.
Elérhetőségek és térkép

Program:

09.30 – 10.00 Regisztráció
10.00 – 10.05 Köszöntő
10.05 – 10.25 EPRP (Erasmus+ Project Results) felület bemutatása
10.25 – 11.10 Előadás a záróbeszámoló tartalmi kérdéseiről és a benyújtandó mellékletekről
11.10 – 12.00 Irányított konzultáció az előzetesen beküldött kérdések alapján

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. 
A regisztráció határideje: 2016. május 17. 10 óra.

A rendezvény ellátást nem tartalmaz.

Videók:

Mobility Tool + felület használata (általános)

Pénzügyi elszámolás 2015 – Köznevelési és felnőtt tanulási mobilitási projektek 

Mobilitások rögzítése a Mobility Tool + felületen 2015 - Felnőttoktatási munkatársak mobilitása

 

regisztrációval hozzájárul, hogy Önről, mint Résztvevőről a rendezvény alkalmával képi, videó- és hangfelvételek készüljenek, amelyek kapcsán a Tempus Közalapítvány a Résztvevő tekintetében térben, időben, és felhasználási módban korlátlan, átruházható felhasználási jogosultságot szerez. A Tempus Közalapítvány a Résztvevő relációjában korlátozás nélkül jogosult a megjelenítés hasznosítására, felhasználására, többszörözésére, közzétételére, átdolgozására, nyilvánosságra hozatalára, nyilvánossághoz közvetítésére anélkül, hogy a Résztvevő részére ezért bármilyen módon ellenszolgáltatást kellene nyújtania. Az előzőek szerinti megjelenítések kapcsán a Résztvevő semmilyen követeléssel nem élhet a Tempus Közalapítvánnyal, illetve a kifejezetten a Közalapítvány felkérésére dolgozó fotós, videós, vagy sajtómunkatársakkal szemben.

 

REGISZTRÁCIÓ

Utolsó módosítás: 2016.05.20.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Rendszerünk rögzítette a jelentkezését, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.