Írd meg az Erasmus+ filmed legjobb epizódját!

A Tempus Közalapítvány pályázata

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ÉS SZABÁLYZAT

 

Veled is történt valami „furcsa és megmagyarázhatatlan” az Erasmus+ ösztöndíjad alatt? Úgy érzed, hogy ennél már nem is lehet jobb az életed? Van egy sztorid, amit már százszor elmeséltél, de nem tudod megunni? Képzeld el, hogy az Erasmus+ féléved a kedvenc filmed, és írd meg nekünk a legjobb epizódját! A beérkező sztorikból kirajzolódhat akár egy lehetséges Erasmus szkeccsfilm forgatókönyve is. ;)

Küldd el a történetedet az erasmusjatek{kukac}tpf.hu email címre, és nyerj egy Sziget napijegyet vagy értékes könyvutalványt!

A történetet e-mailben csatolmányként küldd el nekünk, és mindenképpen mellékelj hozzá képeket is illusztrációként. Az e-mailben írd meg a nevedet, az itthoni egyetemedet és szakodat, valamint az országot illetve várost, ahol Erasmus+ ösztöndíjasként tanulsz, vagy szakmai gyakorlatodat töltöd. Korábbi ösztöndíjasok történeteit is várjuk!

 A pályázat menete  

 1. A történeteket 2018. április 23-tól május 18-án éjfélig várjuk az erasmusjatek{kukac}tpf.hu e-mail címre. A pályázaton kizárólag az e-mailben beküldött, a pályázat témájának megfelelő történetek vesznek részt. A Tempus Közalapítvány kizárhatja a pályázatból az általános társadalmi normáknak nem megfelelő vagy a program szellemiségét nem megfelelően tükröző pályázatokat.

 2. A pályázatra beküldött történetek közül a Tempus Közalapítvány zsűrije választja ki a 3 legjobb pályaművet. Az első helyezett nyereménye egy Sziget Fesztivál napijegy, a második helyezett 15.000 Ft-os, a harmadik helyezett pedig 10.000 Ft-os könyvutalványt kap.

 3. A pályázat eredményét a Tempus Közalapítvány május 23-án hirdeti ki, a díjazott szerzőket e-mailben is értesíti.

A pályázatra beküldött történeteket és az illusztrációként mellékelt fotókat a Tempus Közalapítvány a pályázó nevének feltüntetésével publikálja honlapján az Erasmus+ ösztöndíj népszerűsítése érdekében.

 Formai követelmények  

A pályázatra az alábbi formai követelményeknek megfelelő pályaműveket kérünk beküldeni:

 • Formátum: Word dokumentum
 • Terjedelem: 1500-4000 karakter
 • Tartalmazzon címet és egy rövid bevezetőt
 • Illusztráció: minimum 1, maximum 5 kapcsolódó fotó
 • Az idézeteket és hivatkozásokat a felsőoktatásban elfogadott módon kérjük megjeleníteni.

A Tempus Közalapítvány fenntartja a jogot, hogy a beküldött történeteken nyelvtani korrektúrát végezzen a honlapján való megjelenítés előtt.

 Nyeremények  

A beküldött történetek közül a Tempus Közalapítvány zsűrije választja ki a 3 nyertes pályaművet, amelyek szerzői az alábbi nyereményeket kapják:

 1. helyezett: Sziget Fesztivál napijegy,
 2. helyezett: 15.000 Ft-os könyvutalvány,
 3. helyezett: 10.000 Ft-os könyvutalvány.

A nyeremények átvételét és a napijegy igénylésének részleteit a nyertesekkel e-mailben egyeztetjük.

 Részvételi szabályok  

A pályázaton indulhat mindenki, aki már nyert Erasmus+ ösztöndíjat. Egy pályázó maximum egy a fenti formai követelményeknek megfelelő történetet és annak illusztrálására szolgáló minimum 1, maximum 5 darab képet küldhet be az erasmusjatek{kukac}tpf.hue-mail címre. Kizárólag olyan történeteket és fotókat fogadunk el, amelyek a pályázatban megjelölt témában készültek.

Pályázni kizárólag e-mailben lehet, az e-mail csatolmányában beküldött történettel és fotókkal. Az e-mailben szerepelnie kell a következőknek: a pályázó neve, e-mail címe, magyarországi egyetemének neve és a szak, melyik országban és városban végzi ösztöndíjas tanulmányait vagy szakmai gyakorlatát az Erasmus+ programban.

A pályázó az e-mailes jelentkezés elküldésével elismeri, hogy részt kíván venni a Tempus Közalapítvány Igazából Erasmus+ című pályázatán. A pályázó elismeri, hogy már részesült Erasmus+ ösztöndíj támogatásban. A jelentkezéssel a pályázó kezeskedik arról, hogy a beküldött pályaművek saját szellemi termékei, amiket harmadik fél felé semmiféle jogi kötelezettség nem terhel. A történet illusztrációjaként beküldött képek feletti minden jog és felelősség a képek beküldőjét illeti. A pályázó elismeri, hogy az illusztrációként használt fotókon szereplő, felismerhető személyek hozzájárultak a fotók felhasználásához.

A pályázó jelentkezésével hozzájárul, hogy beküldött fotóit a Tempus Közalapítvány online és offline megjelenéseihez a pályázó nevének feltüntetésével szabadon felhasználja.

A Tempus Közalapítvány fenntartja a jogot, hogy amennyiben a pályázatra nem érkezik be megfelelő minőségű pályamű, nem oszt ki nyereményt.

A játékban résztvevők személyes adatait a Tempus Közalapítvány harmadik fél számára nem adja ki.

A pályázatot a Facebook nem támogatja, nem hagyja jóvá és a pályázat nem kapcsolódik a Facebookhoz.

 

Kapcsolat

Tempus Közalapítvány
erasmusjatek{kukac}tpf.hu

A pályázat szervezője

Tempus Közalapítvány
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.
(+36 1) 237-1300
info{kukac}tpf.hu

Utolsó módosítás: 2018.04.23.