Minőségfejlesztés a nyelvoktatásban és az IKT eszközök használatában

2016.03.31.

Projekttükör | Köznevelés

Tavaly nyáron jó néhány 2014-ben benyújtott Erasmus+ KA1 mobilitási projekt zárult, közöttük a kiskunhalasi Szent József Katolikus Általános Iskola és Óvoda projektje, amely kiváló példát mutat a hatékony projektmenedzsment lépcsőfokaira.

A "Minőségfejlesztés az idegen nyelvek oktatásában és az IKT eszközök használatában" című projekt kiváló példát mutat a hatékony projektmenedzsment lépcsőfokaira. A megvalósító munkatársak által választott kurzusok tematikája és a jobshadowing tevékenységekre vonatkozó tervei illeszkedtek az intézmény középtávú fejlesztési tervéhez, a pályázat célkitűzései az intézményi munka fejlesztését szolgálják. A megjelölt tematikájú mobilitásokat a tervek szerint meg is valósították.

A hat mobilitásban az intézményvezető, angol- és némettanárok, munkaközösség-vezetők és egy pedagógiai asszisztens is részt vett. A munkatársak különböző nyelvi és IKT fejlesztést célzó kurzusokon, módszertani továbbképzéseken és jobshadowing tevékenységekben vettek részt Angliában és Németországban.

Olvasson bővebben a projektről IDE kattintva.

Projektbemutatókból készült szűrhető adatbázisunkat itt találja.

Utolsó módosítás: 2016.07.13.