Pályázati lehetőség partnerkereső szemináriumon való részvételre az Erasmus+ programban részt vevő szervezetek számára

Erasmus+ Partnerkereső szemináriumok pályázat

Pályázat célja:

Partnerkereső szemináriumokat az Erasmus+ programban részt vevő országok nemzeti irodái szervezik meghatározott témákban azzal a céllal, hogy a hasonló téma iránt érdeklődő, de nemzetközi partnerekkel nem rendelkező szervezetek képviselői találkozhassanak, megismerkedhessenek egymással egy közös nemzetközi projekt későbbi kidolgozásának reményében. A szemináriumokon a résztvevők tájékoztatást kapnak a pályázati lehetőségekről és feltételekről, majd szervezett keretek között keresnek (és találnak) elképzeléseiknek megfelelő partner intézményeket.

Pályázásra jogosultak köre:

A pályázó intézménynek az adott szektorhoz, illetve az adott szeminárium témájához kapcsolódnia kell.

Támogatható tevékenységek:

Nemzeti irodák által rendezett Erasmus+ partnerkereső szemináriumokon való részvétel.

Pályázati feltételek:

Prioritások:

A bírálat során előnyben részesítjük azon intézmények pályázatait, melyeknek a pályázat benyújtásakor nincs az érintett szektorban és pályázattípusban nyertes Erasmus+ pályázata.

Támogatás mértéke:

A maximálisan elnyerhető támogatás kiutazónként 1000 euró, ami az utazási költségekhez, a partnerkereső szeminárium részvételi díjához, illetve releváns esetben a vízum költségeihez járul hozzá. A ténylegesen felmerült költségek 5 %-át a pályázóknak saját forrásból kell biztosítaniuk. Fogyatékossággal élő személy kiutazásának többletköltségére az 1000 euró/fő költséghatár felett igényelhető támogatás. Ez esetben a pályázatban be kell mutatni a fogyatékosság természetét és indokolni kell az ebből adódó plusz támogatás szükségességét.

***


Jelenleg a következő szemináriumokra lehet pályázni:
(A szemináriumok listáját folyamatosan bővítjük, így amennyiben nem talál megfelelő rendezvényt, érdemes a későbbiekben visszalátogatni erre az oldalra)

Köznevelés
Jelenleg nincs köznevelés fókuszú megpályázható partnerkereső szeminárium. Kérjük, látogasson vissza később.

Felnőttoktatás
Jelenleg nincs felnőttoktatás fókuszú megpályázható partnerkereső szeminárium. Kérjük, látogasson vissza később.

Szakképzés

Jelenleg nincs szakképzés fókuszú megpályázható partnerkereső szeminárium. Kérjük, látogasson vissza később.

Szektorközi (a közoktatási, felnőttoktatási és szakképzési szektor képviselői számára is nyitott)

Jelenleg nincs szektorközi fókuszú megpályázható partnerkereső szeminárium. Kérjük, látogasson vissza később.

Amennyiben bármelyik szeminárium felkeltette az érdeklődését és többet szeretne tudni a részletekről, kérjük, érdeklődjön a pksz{kukac}tpf.hu e-mail címen. Ezt követően a részvételhez intézményének pályáznia kell az Erasmus+ Partnerkereső szeminárium pályázati lehetőségre a honlapunkon megtalálható online pályázati űrlap segítségével. 


Pályázat benyújtásának lépései:

  1. Online pályázati űrlap kitöltése és véglegesítése a megadott határidőig. Kérjük, hogy már meglévő és átgondolt projektötlettel pályázzanak!
  2. A véglegesített online űrlap nyomtatása.
  3. A pályázó intézmény hivatalos képviselőjének/ képviselőinek cégszerű aláírásával ellátott nyomtatott verziót szkennelve el kell küldeni elektronikusan a pksz{kukac}tpf.hu e-mail címre a megadott határidőig.
  4. Figyelem! Államháztartáson kívül eső intézményeknek a szkennelt űrlapon kívül a kitöltött és aláírt közpénzes nyilatkozatot is csatolniuk kell a pályázathoz!
    Tájékoztatás nyilatkozattételi kötelezettségről
    Közpénzes nyilatkozat

Támogatott pályázóknak:

  1. Beszámoló űrlap

Utolsó módosítás: 2017.03.28.