Szeretnénk megkönnyíteni a külföldi ösztöndíjra készülő hallgatók jelentkezését és kiutazását azzal, hogy olyan fórumot nyújtunk nekik, ahol első kézből kérhetnek tanácsot az egykor hasonló cipőben járó, de már tapasztaltabb társaiktól.

JELENTKEZZ ORSZÁGTANÁCSADÓNAK! 

Szinte már az összes pierogit kipróbáltad Krakkóban, csukott szemmel tájékozódsz Berlinben vagy készültél már vizsgára a leggyönyörűbb portugál tengerparton?

Várjuk azokat a hallgatókat országspecifikus Facebook csoportjainkba, akik LengyelországbanNémetországban vagy Portugáliában voltak ösztöndíjjal külföldi részképzésen, szakmai gyakorlaton vagy rövid tanulmányúton. A csoportok célja a naprakész információszerzés és a tapasztalatok megosztása azokkal, akik még csak tervezgetik a mobilitást.

Ha neked is szükséged lett volna egy mentorra kiutazás előtt, és most segítenél másokon, akkor  jelentkezz egy rövid bemutatkozással az alumni@tpf.hu címen!

Ha pedig tanácsra vágysz, mert még el vagy veszve a pályázás rejtelmeiben, csatlakozz bátran a csoportokhoz, ahol bármilyen kérdést feltehetsz és mindenre választ kapsz!

Csatlakozz és hívd meg azokat az ismerőseidet, akiket érdekelhet!

Ösztöndííjjal Lengyelországban

Ösztöndíjjal Németországban

Ösztöndíjjal Portugáliában

 

Utolsó módosítás: 2019.07.03.