Szó Gellért, díjnyertes cukrász

 

Gellért Franciaországban töltötte a gyakornoki idejét, ahol szakmája csínját-bínját
helyi pékektől, cukrászoktól leshette el.

Már tinédzser korában is komolyan érdeklődött a sütés iránt, a Franciaországban töltött idő alatt pedig továbbfejlesztette tudását és képességeit, kitanulva munkája rejtett fortélyait.

Jelenleg egy díjnyertes salgótarjáni cukrászda boldog tulajdonosa, és nemrég megnyitotta második üzletét is, Egerben. Hasznosítva az Erasmus+ gyakornoki program során szerzett ismereteit, Gellért két egymást követő évben, 2015-ben és 2016-ban is megnyerte a Magyarország tortája versenyt.

Gellért az Erasmus+ Szabadegyetemen elmesélte, hogyan járult hozzá sikeréhez a Franciaországban töltött Erasmus szakmai gyakorlata.

Tudj meg többet, és nézd meg Gellért teljes előadását ide kattintva.

Utolsó módosítás: 2017.10.23.