Pedagógusoknak szóló magazin jelent meg

2018.09.13.

Hír | Szakképzés, Köznevelés

Ha egy jó tündér megkérdezné, mit szeretnél kapni ahhoz, hogy a hivatásodat lelkesebben szolgálhasd, mit mondanál? – kérdezik a Kirándulj nálunk! magazin legfrissebb számának előszavában. A válaszok között az Erasmus+ programban való részvétel is szerepel.

Online lapozható formában is megjelent a Kirándulj nálunk! turisztikai-pedagógiai magazin 2018/2. száma, amelyben az osztálykirándulások és a gyerekekkel közös programok szervezéséhez kaphatnak hasznos tippeket az olvasók, emellett pedig a tanárokat érintő legfontosabb kérdéseket is körüljárják.

A 73. oldalon az Erasmus+ program pedagógusoknak szóló lehetőségeiről olvashatnak összeállítást, amelyben olyan koordinátorok is megszólalnak, akik az elmúlt években izgalmas, sikeres és inspiráló projekteket valósítottak meg uniós támogatással.

A lapban a pedagógusok 21. századi szerepeinek változásáról is szó esik. A 96. oldalon mutatják be a Tempus Közalapítvány kiadványát, amely a tanárok szerepéről, szakmai fejlődéséről és kihívásairól szól.

A Kirándulj nálunk! magazin legfrissebb száma itt érhető el: 

issuu.com/kiranduljnalunk/docs/kirandulj_nalunk_2018__sz

Utolsó módosítás: 2018.09.24.