Angol nyelvű tréning felsőoktatási munkatársak részére

2018.10.10.

Hír | Felsőoktatás

Nemzetköziesítés otthon témakörben kétnapos, intenzív tréning ACA-trénerekkel

A Tempus Közalapítvány (TKA) jelentkezési felhívást hirdet a Campus Mundi – Felsőoktatási mobilitási és nemzetköziesítési programban (EFOP-3.4.2-VEKOP-15-2015-00001) felsőoktatási intézményekben nemzetközi területen dolgozó munkatársak és oktatók számára tréningen való részvételre.

A felhívás célja a hazai felsőoktatási intézményekben zajló nemzetköziesítési folyamat és intézményfejlesztés elősegítése, az intézmények nemzetközi ügyeivel és a nemzetközi hallgatókkal foglalkozó munkatársak és oktatók képzési támogatása a nemzetköziesítés szakmai hátterének és aktuális trendjeinek megismertetése révén.

Az intenzív tréning a nemzetköziesítés otthon (internationalisation at home) témakörébe nyújt betekintést, hogy elősegítse a nemzetköziesítési folyamatok beágyazódását a munkafolyamatokba elméleti és gyakorlati szinten is.

Jelentkezők köre: A tréning a felsőoktatási intézmények azon munkatársainak, oktatóinak szól, akik munkájuk során nemzetközi ügyekkel, nemzetköziesítési folyamatokkal kerülnek kapcsolatba, és nemzetközi hallgatókkal, partnerekkel dolgoznak.
(Egy intézményből több jelentkezés is lehetséges, azonban az egyenlő hozzáférés elve alapján túljelentkezés esetén egy intézményből egy résztvevőnek tudunk csak helyet biztosítani.)

 

Képzés szakmai megvalósítója: Academic Cooperation Association

Időpont: 2018. december 12-13.

Helyszín: Budapest, Kéthly Anna tér 1.

A Jelentkezési felhívás tartalmazza a tréning szakmai részleteit és a jelentkezés módját.

Jelentkezési határidő: 2018. október 31. 12:00

 

A résztvevők számára a tréningen történő részvétel térítésmentes. A részvételből adódó esetleges utazási- és szállásköltség a résztvevőket terheli.

További információ:
Mester-Takács Tímea
timea.takacs{kukac}tpf.hu
T: +36 1 237-1300 / Mellék: 206

Utolsó módosítás: 2018.10.11.