Megjelent a 2019-es Erasmus+ pályázati útmutató!

2018.10.25.

Hír | Felsőoktatás, Önkormányzatok, Felnőtt tanulás, Ifjúság, Szakképzés, Köznevelés, Nonprofit szervezet, EU

Szeretne pályázni az Erasmus+ programban, de nem tudja, hogy melyik pályázattípusban? Van már nyertes projektje, de más pályázattípus is érdekli? Szeretné kideríteni, mikor van az új pályázati határidő? Az Erasmus+ Pályázati útmutató minden kérdésére választ ad!

Már elérhető az Erasmus+ Pályázati útmutató 2019-es kiadása. Ez a pályázati útmutató azoknak készült, akik pályázóként vagy résztvevőként alapos ismereteket szeretnének szerezni az Erasmus+ programról. Az Európai Bizottság által gondozott kiadvány általános áttekintést ad a programról, ismerteti a pályázattípusokat, részletesen leírja a pályázati folyamatot és a kiválasztás során használt bírálati szempontokat. A mellékletek között hasznos útmutatókat és kiegészítő információkat találhatnak, többek között a az eredmények terjesztésének módszereiről.

 

Az Erasmus+ Pályázati angol nyelvű útmutatót ITT töltheti le, a magyart pedig ITT

Ha az útmutató mellett szeretne gyakorlati segítséget is kapni a pályázat megírásában, csatlakozzon Erasmus+ pályázatíró szemináriumainkhoz és információs napjainkhoz. Országszerte több időpontban és helyszínen várjuk azokat a pedagógusokat, oktatási szakértőket, intézményvezetőket és nemzetközi koordinátorokat, akik pályázni szeretnének az Erasmus+ programban.

További információk és a regisztráció ITT érhető el.

Utolsó módosítás: 2018.10.25.