Felsőoktatási pályázatíró szemináriumok decemberben és januárban

2018.12.18.

Rendezvény | Felsőoktatás

Erasmus+ Felsőoktatási stratégiai partnerségek és brüsszeli benyújtású pályázatok

Az Erasmus+ programot Magyarországon koordináló Tempus Közalapítvány a felsőoktatási szektorban tervezett Erasmus+ stratégiai partnerségek és centralizált pályázattípusokhoz (Erasmus+ felsőoktatási fejlesztési projektek, Erasmus Mundus közös mesterképzések, Jean Monnet pályázatok) kapcsolódóan pályázatíró szemináriumokat szervez. A rendezvényeken áttekintjük a pályázatok megírásához szükséges legfontosabb tudnivalókat, bemutatjuk a pályázati űrlapokat és mellékleteket, illetve megválaszoljuk a pályázók kérdéseit.

 

Erasmus+ felsőoktatási fejlesztési projektek (Capacity building in the field of Higher Education)

Európán kívüli intézményeket szeretnének fejleszteni partnereikkel? Nagy ívű projekt keretében segítenék partnerországok felsőoktatásának korszerűsítését, nemzetköziesítését? Ötletük van, hogyan lehetne erősíteni a felsőoktatás, a társadalom és a munkaerőpiac együttműködését Európán kívüli országokban?

 További információk >>  A rendezvény lezajlott

 

Erasmus Mundus közös mesterképzések (Erasmus Mundus Joint Master Degree)

Közös mesterképzés kidolgozását és bevezetését tervezik egy nemzetközi konzorcium keretében? Hozzá szeretnének járulni az európai felsőoktatási térség vonzerejének növeléséhez?

További információk és regisztráció >>

 

Jean Monnet tevékenységek (Jean Monnet Activities)

Európai Uniós témájú területen tevékenykednek és nyújtanának be pályázatot? Elő szeretnék mozdítani az Európai Unióról szóló tudományos, politikai és társadalmi diskurzust?

További információk és regisztráció >>

 

Erasmus+ Felsőoktatási stratégiai partnerségek (Erasmus+ Strategic partnerships in the field of Higher Education)

Közös curriculum kidolgozására szeretnének pályázni partnereikkel? A munkaerőpiaci igényeknek való megfelelés biztosítása érdekében közös tanulmányi programok és közös tantervek kidolgozását tervezik? Szeretnék a tanulási módok nagyobb választékát használni? Innovatív oktatásfejlesztő ötlettel rendelkeznek?

 További információ és regisztráció >>

 

A képekre kattintva megtekintheti a részleteket és megnyithatja a regisztrációs felületet.

Utolsó módosítás: 2019.01.11.