Pekingi Technológiai Intézet ösztöndíja magyar egyetemi hallgatók részére MSc és PhD tanulmányok folytatására

Partner hír | 2018.11.29.

Pályázat | Felsőoktatás

Pekingi Technológiai Intézet (BIT) a Kínai Ösztöndíj Bizottság (CSC) koordinálásával 3 ösztöndíjat ajánl fel magyar hallgatók részére, amelynek keretében mester (2 év) és doktori (4 év) képzésben vehetnek részt a Pekingi Technológiai Intézetben (angol és kínai kurzusok egyaránt elérhetőek).

Az érdeklődők 2018. december 31-ig nyújthatják be előzetes jelentkezésüket. Az ösztöndíj fedezi a tandíjat, a szállás költségeit, átfogó egészségbiztosítást, havi lakhatási támogatást (3000 jüan mesterképzésben résztvevő hallgatóknak, 3500 jüan PhD hallgatók számára.) Az ösztöndíj nem fedezi az útiköltséget.

Az előzetes jelentkezési formanyomtatványt az alábbi email címre kérjük megküldeni legkésőbb 2018. December 31-ig: master_phd@bit.edu.cn

Az előzetesen kiválasztott hallgatókat tájékoztatni fogják, valamint a kétfordulós kiválasztási folyamat részeként, videóinterjún vesznek részt.

Amennyiben további kérdése van, kérjük vegye föl a kapcsolatot a kínai partnerrel az alábbi email címen: master_phd@bit.edu.cn

További információ:
http://english.bit.edu.cn/

Utolsó módosítás: 2018.11.29.