EDUCATIO SZAKKIÁLLÍTÁS 2019

2019.01.09.

Rendezvény | Felsőoktatás, Ifjúság

Nemzetközi ösztöndíjakról, külföldi szakmai gyakorlatról, önkéntes munkáról adnak részletes felvilágosítást a Tempus Közalapítvány munkatársai és volt ösztöndíjas hallgatók a Láss világot ösztöndíjjal! standon 2019.01.10-12.között.

Már a felsőoktatási tanulmányok tervezésekor érdemes megismerkedni a külföldi ösztöndíj-lehetőségekkel. Standunknál minden információt megtudhatnak a diákok arról, hogyan szerezhetnek külföldi tapasztalatot középiskolai és egyetemi tanulmányaik alatt. Alkalom lesz olyan fiatalokkal is beszélgetni, akik már kipróbálták magukat ösztöndíjasként a nagyvilágban. Tanácsaik, tapasztalataik, élménybeszámolóik segítik majd a tájékozódást az ösztöndíjtípusok között.

Várjuk standunkon a pedagógusokat is, hiszen az Erasmus+ program a köznevelésben és a szakképzésben dolgozóknak is számos lehetőséget kínál a nemzetközi tapasztalatszerzésre, külföldi partnerekkel való együttműködésre, illetve közös fejlesztési projektek megvalósítására.

Az Educatio kiállításra a belépés ingyenes!

Időpont: 2019. január 10-12. (csütörtök/péntek/szombat)
Nyitva tartás: 10:00-17:00 óra
Helyszín: HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont "A" pavilon/DA15 stand  (1101 Budapest, Albertirsai út 10.), belépés és kilépés: Főbejárat (I. kapu) 

További információ: 

https://www.educatioexpo.hu/
https://www.facebook.com/educatiokiallitas/

Utolsó módosítás: 2019.01.11.