Ösztöndíj alap, mester, PhD képzésre és nyári egyetemre Oroszországba

2019.01.15.

Pályázat | Felsőoktatás

Teljes alap, mester és PhD képzésre, valamint nyári egyetemre szóló ösztöndíjat hirdet az Orosz Oktatási Minisztérium a 2019/20-as tanévtől.

Felhívjuk az Oroszországba pályázó hallgatók figyelmét, hogy az államközi ösztöndíjak keretében teljes képzésre, valamint nyári egyetemre a 2019/2020-as tanévre Oroszországba pályázó hallgatóknak előrehozott határidővel kell beadniuk a pályázatukat az orosz félhez.

A pályázóknak kötelező az Orosz Kulturális Intézethez is beadni a pályázatukat.

Az Orosz Kulturális Intézet felhívása a következő linken érhető el:

http://ruscenter.hu/beta/upimg/HighEducation_hu.pdf

Az ösztöndíj csak a külföldi szerv elfogadó válasza után tekinthető elnyertnek.

A fogadó fél az ösztöndíj meghirdetésének időpontjáig nem tájékoztatott az általa fizetendő ösztöndíj, illetve az esetleges egyéb juttatások mértékéről.

A pályázati határidő az orosz félhez: 2019. január 17.

Az Orosz Kulturális Központ felhívása a következő linken érhető el: http://ruscenter.hu/beta/upimg/HighEducation_hu.pdf
Az orosz félhez történő pályázással kapcsolatban az Orosz Kulturális Intézethez tudnak fordulni az alábbi elérhetőségeken: Alina Urazbekova (06-1-332-21-54, e-mail: aa.urazbekova@ruscenter.hu), vagy Dmitrij Hudorenkó (tel.: 06-1-332-21-54, e-mail: khudorenko@ruscenter.hu). Az oroszul nem beszélő jelentkezők Fazekas Eszterhez fordulhatnak tájékoztatásért (tel.: 06-1-332-21-54)

Előreláthatólag az orosz fél pályázati határideje után fog megjelenni a felhívásunk. Ezért felhívjuk a figyelmüket, hogy csak azok pályázhatnak, akik korábban az orosz félhez is beadták pályázatukat.

 

Utolsó módosítás: 2019.01.15.