Nyílt konzultációs műhelyek a szakképzés területén stratégiai partnerségek keretében pályázni kívánó szervezetek számára

2019.01.24.

Rendezvény | Szakképzés

Megnyitottuk a regisztrációt a nyílt konzultációs műhelyekre.

Nyílt konzultációs műhelyt tartunk februárban és márciusban a szakképzési szektor számára elérhető Erasmus+ stratégiai partnerségek keretében 2019.03.21. határidőig pályázni kívánó szervezetek számára.

Műhelymunkára hívjuk mindazokat a projektötlettel és alakuló partnerséggel rendelkező szervezeteket, akiknek a tájékoztató rendezvényeinket követően további kérdéseik merültek fel a pályázattípussal kapcsolatban, többet szeretnének tudni a pályázat benyújtásának folyamatáról, vagy további útmutatásra van szükségük pályázatuk kidolgozásában.

A konzultációs műhely keretében nem lesznek előadások, a pályázók nyílt fórumon, csoportos konzultációs jelleggel tudják kérdéseiket feltenni, egymást is segítve a pályázati folyamatban. Tekintettel arra, hogy a műhely az Önök kérdéseire épül a regisztráció a kérdések előzetes megküldéséhez és projektötlet rövid bemutatásához kötött.

A konzultációs műhelyre regisztrálni a kiválasztott dátumra kattintva a Tempus Közalapítvány honlapján keresztül lehetséges.

2019. február 14. (csütörtök) 13:00 – 15:00 óra

2019. március 7. (csütörtök) 13:00 – 15:00 óra

Mindkét rendezvény helyszíne a Tempus Közalapítvány székhelye (1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1. Green Point irodaház, 6. emelet)

Várjuk kérdéseiket és jelentkezésüket!

Utolsó módosítás: 2019.01.30.