Ösztöndíjjal az USA-tól Új-Zélandig

2019.01.29.

Hír | Felsőoktatás

Campus Mundi ösztöndíjas fiatalok képeiből összeállított utazó fotókiállítás járja be az ország egyetemeit. A képeket többek között Pécsett, Győrben, Debrecenben és Budapesten is meg lehet majd tekinteni.

Campus Mundi ösztöndíjas fiatalok által készített fényképekből nyílt tárlat Szegeden. A világ legkülönbözőbb pontjain készült fotókon emlékezetes pillanatokat, különleges helyeket és varázslatos színeket örökítettek meg azok a fiatalok, akik hosszabb-rövidebb ideig külföldön tanulhattak a Campus Mundi program támogatásával. 

Szavakkal sokszor nehezen kifejezhető mindaz, amit egy külföldi tanulmányút vagy szakmai gyakorlat alatt átélhetünk. Életre szóló élmények, új barátságok, számtalan kaland, felfedezésre váró tájak… A szakmai ismeretek és a nyelvtanulás mellett ez is várja az ösztöndíjas fiatalokat.

A karrierjüket tudatosan tervező vagy épp nagyon is kalandvágyó egyetemisták és főiskolások a Campus Mundi program támogatásával külföldi részképzésen, szakmai gyakorlaton vagy rövid tanulmányúton vehetnek részt a világ szinte bármelyik országában. A kiemelkedően magas ösztöndíjak lehetővé teszik, hogy szabadidejükben is izgalmas és felejthetetlen perceket töltsenek el a magyar fiatalok külföldön.

Ezt bizonyítják a korábbi ösztöndíjasok élményei is, akiknek fotóiból a Tempus Közalapítvány munkatársai összeállították a kiállítás anyagát. Az élet Campus Mundisként felhívásra érkezett képek többek között Olaszországban, Vietnámban, az USA-ban, Dél-Koreában és Új-Zélandon készültek.

 Az utazó fotókiállítás helyszínei és időpontjai 

 

A Campus Mundi – felsőoktatási mobilitási és nemzetköziesítési program EFOP-3.4.2-VEKOP-15-2015-00001 azonosítószámú projekt a Széchenyi 2020 program keretében, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg 2016 – 2021 között, a Tempus Közalapítvány kezelésében.

 

Utolsó módosítás: 2019.01.30.