Legyél Te is Világegyetemista blogger és oszd meg olvasóinkkal külföldi mindennapjaidat, kalandjaidat!

2019.01.31.

Hír | Felsőoktatás

Olyan Campus Mundi ösztöndíjat elnyert fiatalok jelentkezését várjuk, akik most töltik vagy egy hónapon belül kezdik meg külföldi tanulmányaikat, szakmai gyakorlatukat, és szívesen osztják meg frissen szerzett élményeiket világegyetemista bloggerként.

Campus Mundi ösztöndíjat nyertél? Gratulálunk, Világegyetemista lettél!

Indul a Világegyetemista blog 3. szériája! Eddigi bloggereink bejárták a világot Jordániától Szibérián át Indonéziáig. Együtt izgultunk Biankával, mikor Hong Kongban önálló kiállítása nyílt. Együtt csodáltuk Ákossal a naplementét Rum vádiban, és töltött el minket büszkeséggel Évi különdíjas TDK dolgozata. Megannyi élmény, megannyi tehetséges blogger, akiknek segítségével bepillantást nyerhettünk az ösztöndíjasok életébe. 

Legyél Te is Világegyetemista blogger és oszd meg olvasóinkkal külföldi mindennapjaidat, kalandjaidat!

Mit kell tenned?

  1. Írj egy legalább 1500 (szóközzel együtt) karakter terjedelmű blogbejegyzést Microsoft Word formátumban, aminek témája: Mit várok a Campus Mundi ösztöndíjtól?/ Mik az első benyomásaim?
    Szerepeljen benne, hogy melyik egyetemről, milyen szakról hova utazol, mikor, és előreláthatóan meddig leszel kint, melyik ösztöndíjtípussal töltöd az ösztöndíjas időszakodat, mi motivált a jelentkezésre és hogyan készültél, készülsz rá.
  2. Küldd el a jelentkezésed február 14-ig a vilagegyetemista@tpf.hu e-mail címre! Mikor utazol ki és előreláthatóan meddig leszel kint.

A felhívásra érkező blogbejegyzések alapján legfeljebb négy Campus Mundi bloggert választunk ki, akiktől március és június között legalább heti egyszer várunk egy-egy blogbejegyzést, amit a Tempus Közalapítvány erre a célra létesített, saját blogfelületén (a Világegyetemista blogon) publikálunk. A blogbejegyzések témájának a Campus Mundi ösztöndíjas időszak során szerzett új élményekhez kell kapcsolódniuk.

A kiválasztott bloggerek írásait a publikálási lehetőség mellett nyereményekkel is jutalmazzuk: nyári fesztiválbelépővel vagy 15.000 Ft értékű könyvutalvánnyal és Campus Mundi ajándékcsomaggal.

A blogbejegyzéseket a vilagegyetemista@tpf.hu e-mail címre várjuk. A kiválasztás eredményéről 2019. február 25-ig e-mailben értesítjük a jelentkezőket.

 

Jelentkezési határidő: 2019. február 14. (12:00, dél)

Kapcsolat: vilagegyetemista@tpf.hu

 

 A jelentkezők személyes adatait a Tempus Közalapítvány kizárólag a jelen felhíváshoz kapcsolódóan használja fel és harmadik fél számára nem adja ki. A felhíváshoz kapcsolódó adatvédelmi tájékoztatót itt találja.

Utolsó módosítás: 2019.02.20.