Maribori hallgatói konferencia

2019.01.31.

Pályázat | Felsőoktatás

Maribori hallgatói konferencia július 1-jétől július 10-ig.

A Maribori Egyetem hallgatói szervezete meghívja a világ minden tájáról érkező diákokat, hogy részt vegyenek a Maribor (SCiM) hallgatói konferencián, amely július 1-jétől július 10-ig kerül megrendezésre Mariborban, Szlovéniában.

A konferencia fő célja, hogy egyesítse a különböző országok diákjait egy helyen, ahol lehetőségük van új ismeretek megszerzésére, hálózatépítésre és értékes kapcsolatok létrehozására. A műhelyek mellett a diákok különböző tevékenységekkel is megismerkedhetnek Maribor városával, felfedezhetik Szlovéniát kétnapos kiránduláson és új barátságokat köthetnek.

Az idei konferencia témája „A fiatalok kihívásai a modern világban”. Ezzel szeretnénk felhívni a figyelmet azokra a fő problémákra, amelyekkel a fiatalok napjainkban szembesülnek, és tájékoztatják a diákokat arról, hogyan kezeljék ezeket a problémákat.  A konferencia résztvevőinek lehetősége nyílik arra, hogy részt vegyen a kihívásokkal kapcsolatos hat műhelyben.

2019. február 1-től február 28-ig van lehetőség pályázni.

A pályázónak a következőknek kell megfelelnie:

  • 18 és 28 év közöttinek kell lennie
  • A konferencia idején hallgatói jogviszonnyal kell, hogy rendelkezzen a jelentkező
  • A jelentkezési lapot be kell nyújtania

A részvételi díj 100 €, amelyet mellett még a saját utazási költséget is a résztvevő maga állja. A részvételi díj tartalmazza a szállást, az étkezést, műhelyköltséget, kirándulásokat és a délutáni és esti tevékenységeket.

További információt az alábbi weboldalon talál: www.scim.si

Angol nyelvű pályázati felhívás itt!

Utolsó módosítás: 2019.01.31.