Államközi ki- és beutazói pályázati felhívások a 2019/2020-as tanévre

2019.02.01.

Pályázat | Felsőoktatás

Pályázati felhívás tanulmányutakra, nyári egyetemekre, teljes- és részképzésekre szóló államközi ösztöndíjakra a 2019/2020-as tanévre.

Tisztelt Pályázók!

A Tempus Közalapítvány ismét meghirdeti a kétoldalú államközi kulturális, tudományos és oktatási egyezményeken alapuló ösztöndíj lehetőségeket mintegy 60 országba, kutatást vagy oktatást célzó tanulmányútra, nyári egyetemekre, rész- illetve teljes képzésekre, a magyar pályázók számára külföldi, illetve a külföldi pályázók részére magyarországi felsőoktatási- vagy kutatóintézetekbe.

Pályázhatnak alap-, mester és doktori szintű egyetemi, főiskolai hallgatók, oktatók, kutatók, kutatóintézetek munkatársai, valamint a különféle művészeti ágak képviselői. A pályázók köre és a pályázás feltételei országonként és ösztöndíj típusonként eltérőek.

A pályázati felhívások, határidők és a pályázási feltételek az alábbi linken érhetőek el:

https://tka.hu/palyazatok/3021/palyazati-dokumentumok#10465

A pályázati folyamat még nem elérhető, ezért arra kérjük a pályázóinkat, hogy a felhívás és a honlapon szereplő dokumentumok segítségével már most készítsék elő pályázati anyagaikat, hogy a pályázási folyamat megnyitása után mielőbb be tudják nyújtani pályázataikat.

Ugyanitt adunk hírt a pályázati folyamat megnyitásakor a pályázás pontos módjáról, ezért kérjük, folyamatosan figyeljék honlapunkat.

Amennyiben szükséges, további információért keressék pályázati kapcsolattartóinkat.

Utolsó módosítás: 2019.02.01.