START + infónap Budapesten

2019.03.13.

Rendezvény | Felnőtt tanulás, Ifjúság, Civil szervezet

Április 12-én tartott ingyenes rendezvényünkön ifjúsági területen dolgozó szervezetek és intézmények hallhatnak pályázati tanácsokat.

Szervezetével vagy intézményével szeretné a fiatalok fejlődését támogatni és interkulturális élményt nyújtani nekik? Esetleg önkénteseket fogadnának EU-s támogatással? A pályakezdők tapasztalatszerzését segítenék, de ehhez anyagi támogatásra van szükség? Ingyenes információs napunkon megtudhatja, milyen pályázati lehetőségeik vannak!

Budapesti információs napunkon az Erasmus+ program ifjúsági területén lévő pályázati lehetőségekről és az Európai Unió új programjáról, az Európai Szolidaritási Testületről tudhat meg részleteket. A nap kiváló felkészítést nyújt a 2019. április 30-i pályázati határidőkre, valamint azoknak is hasznos lehet, akik csak tájékozódni szeretnének a lehetőségekről.

Időpont: 2019. 04. 12., 10:00-15:00
Helyszín: Tempus Közalapítvány, 1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1. (Greenpoint 7 irodaház, 6. emelet)

Hallgassa meg a pályázati lehetőségekkel kapcsolatos információkat, és a kiscsoportos beszélgetések során tegye fel kérdéseit közvetlenül a nemzeti iroda munkatársainak! 

Kiket várunk? Minden érdeklődő civil szervezetet, oktatási intézményt, társadalmi vállalkozást, akik projekteket valósítanának meg az ifjúsági területen és ehhez forrást keresnek. Várjuk azokat a pályázóinkat is, akik nyújtottak már be pályázatot, de nem kaptak támogatást. Továbbá várunk minden olyan akár for-profit szervezetet, akit érdekel a fiatalok bevonásának új formája, az Európai Szolidaritási Testület!

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

REGISZTRÁCIÓ ÉS RÉSZLETEK

Utolsó módosítás: 2019.03.27.