Megnyílt a regisztráció az Élményalapú tanulás konferenciára

2019.04.15.

Rendezvény | Felsőoktatás, Felnőtt tanulás, Ifjúság, Szakképzés, Köznevelés

Hogyan használhatóak a gyakorlatban az oktatás, a képzés és az ifjúsági munka során az Erasmus+ projektek eredményei? Milyen pedagógiai, módszertani újítások tehetik sikeresebbé az oktatás-képzés és ifjúság területén működő intézményeket?

Szeretettel várjuk Önt és munkatársait május 30-án a Tempus Közalapítvány szervezésében megvalósuló Erasmus+ konferenciára, ahol elismerésben részesülnek az Erasmus+ program keretében kiemelkedő színvonalú nemzetközi együttműködést végző pályázók.

A konferencia fókuszában az élményalapú tanulás, ill. azok az Erasmus+ projektek állnak, amelyek innovatív módszerekkel tettek és tesznek:

  • a magas színvonalú, interaktív, valódi tanulást támogató oktatás támogatásáért,
  • az inkluzív oktatási szemlélet megerősítéséért és az esélyegyenlőség növeléséért,
  • pedagógiai, módszertani megújulásért, a tanárok tudásának és készségeinek fejlesztéséért,
  • valamint a szektorok közti együttműködések elősegítéséért.

Az Erasmus+ Nívódíjak ünnepélyes átadását követően a díjjal jutalmazott intézmények / szervezetek a szakmai közönséggel is megosztják tapasztalataikat.

A rendezvényre várjuk a köznevelés, szakképzés, felnőtt tanulás, felsőoktatás és az ifjúsági munka területén aktív intézmények és szervezetek vezetőit, oktatóit, munkatársait, valamint szakmai szervezetek, fórumok képviselőit, az érintett szektorokért felelős döntéshozókat és szakértőket.

A szakmai konferencián való részvétel díjtalan, de a programra kizárólag az előre regisztrált és visszaigazolt résztvevőket tudjuk fogadni!

PROGRAM ÉS REGISZTRÁCIÓ >>

Utolsó módosítás: 2019.05.10.