Európa-nap 2019

2019.04.30.

Rendezvény | EU

Idén május 12-én, vasárnap rendezik meg az Európa-napot Budapesten a Szabadság téren, ahol egész nap színes programok, információs standok és koncertek várják az érdeklődőket.

Az Európai Uniós csatlakozásunk 15. évfordulójára emlékezve idén sem maradhat el a futóverseny, melyen 15 kilométeres távon versenyezhetnek az érdeklődők. A verseny délelőtt 10 órakor a Szabadság térről indul.

Az eseményen két színpad is szolgáltatja a műsorokat, így zenei, színházi és gyermekeknek szóló programokból is válogathatnak majd a látogatók.

Az Európa-napon a Tempus Közalapítvány is képviselteti magát. Standunknál szeretettel várjuk az általunk koordinált uniós mobilitási és oktatási pályázatok – például az Erasmus+ program, a Campus Mundi ösztöndíj vagy az Európa a polgárokért program – iránt érdeklődőket. Felvilágosítást adunk az ösztöndíjakra vonatkozó kérdésekről, illetve szakmai képzéseinkről is.

Látogasson el standunkhoz május 12-én 10 és 17 óra között, ahol nemcsak választ adunk ösztöndíjakkal kapcsolatos kérdéseire, hanem izgalmas játékokkal is várjuk, amelyekkel próbára teheti az interkulturális készségeit!

További információk >>

Utolsó módosítás: 2019.05.23.