START+ infónapok országszerte az ifjúsági terület pályázati lehetőségeiről

2019.07.29.

Rendezvény | Ifjúság

Minőségi fejlődési lehetőséget szeretnél nyújtani a fiataloknak a nemformális tanulás módszereivel? Úgy gondolod, hogy a szervezeted sokat nyerhet a nemzetközi kapcsolatokból? A helyi közösség kihívásaira szeretnél reagálni?

Gyere el országos információs roadshow-nk valamelyik állomására, és tudd meg, milyen pályázati lehetőségeid vannak! 

Infónapot tartunk országszerte 7 helyszínen az Európai Szolidaritási Testület és az Erasmus+ ifjúsági területének pályázati lehetőségeiről. Ismerd meg a pályázati rendszereket és tedd fel kérdéseidet közvetlenül a nemzeti iroda munkatársainak!

Kiket várunk? Minden érdeklődő civil szervezetet, oktatási intézményt, társadalmi vállalkozást, akik projekteket valósítanának meg IFJÚSÁGI területen és ehhez forrást keresnek. Az előadások során megismerheted a nemzetközi önkéntesség és interkulturális ifjúsági csere lehetőségeit; az ifjúsági munka minőségfejlesztésének módjait; valamint azokat az eszközöket, amelyekkel a helyi közösségek kihívásaira reagálhattok. A nemzeti iroda munkatársaival beszélgetve felteheted kérdéseidet és akár saját ötletedet is megoszthatod, hogy megtudd, melyik pályázati formához illik!

Már ismered ezeket a lehetőségeket, de elakadtál a pályázatírással? Gyere el Erasmus+ témájú E+ Vitamin képzésünkre vagy vegyél részt az Európai Szolidaritási Testület: A képzés c. rendezvényünkön!

IDŐPONTOK ÉS HELYSZÍNEK

PROGRAMTERV

9.30-10.00 Érkezés, regisztráció
10.00-11.00 Európai Szolidaritási Testület: pályázati lehetőség külföldön és belföldön – előadás 
11.00-12.00 Pályázati lehetőségek az Erasmus+ program ifjúsági területén – előadás
Kérdések és válaszok
12.00-12.30 Ebédszünet 
12.30-13.15 Egy projekt életútja: projekttervezés – pályázás – megvalósítás (a pályázás menete; klasszikus tartalmi és formai hibák) – előadás 
13.30-15.30 Interaktív beszélgetés/konzultáció a nemzeti iroda munkatársaival

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Részvételi szándékodat az események melletti JELENTKEZEM gombra kattintva jelezd!

Utolsó módosítás: 2019.08.21.