Európai Szolidaritási Testület: A képzés

2019.07.29.

Rendezvény | Nonprofit szervezet

A Tempus Közalapítvány bemutatja a Szolidaritás Hőseinek szánt háromnapos „képzés-trilógiáját”, amelyben a projekttervezésé a főszerep!

Ti is olyan „mindennapi hősök” vagytok, akik jobbá szeretnék tenni a világot? El tudjátok képzelni, hogy ebben egy külföldi önkéntes is segíti a csapatot, és szeretnétek többet tudni arról, ez hogyan valósítható meg? Érdekelnek az Európai Szolidaritási Testület lehetőségei, sőt már bele is kezdtetek a Minőségi Tanúsítvány megszerzésébe? Akkor A képzés-trilógia nektek szól! 

Főbb szereplők

A Szolidaritás Hősei: Ti, a „mindennapi hősök”, akik valami jót szeretnétek tenni, és ehhez lehetőséget kerestek.

Projekttervezés: A képzés-trilógia központi szereplője, aki bemutatkozik elméleti alapjaival és gyakorlati ismereteivel.

Keretek: szilárd, de sokszínű jellem; a Szolidaritási Testület céljai és értékei.

Megvalósítás: változékony figura, akinek jellemét a projekt megvalósításához szükséges tényezők formálják.

Hatás: Megvalósítás fia, a projekt eredményeinek összessége.

Tartalom

Az Európai Szolidaritási Testület: A képzés a Szolidaritás Hőseinek története. A háromnapos trilógia során a Hősök barátságot kötnek a projektet meghatározó Keretekkel, majd szembenéznek a Megvalósítás kihívásaival. A Hősök cselekedetei azonban nem maradnak következmények nélkül, amire a trilógia utolsó részében a Hatás rá is világít… SPOILER!: A Szolidaritás Hősei sikeresen veszik a próbatételeket és kalandjaik során bölcsebbek lesznek: az önkéntes projektek megvalósításához szükséges alapvető információkkal és gyakorlati ismeretekkel gazdagodnak.

A képzés-trilógiát szeptember 18-20. között a Tempus Közalapítvány jóvoltából mutatják be. A trilógia ingyenes, de regisztrációhoz kötött. További részletek és regisztráció itt. 

Utolsó módosítás: 2019.07.29.