Legyél Te is Világegyetemista blogger!

2019.08.22.

Hír | Felsőoktatás

Olyan Campus Mundi ösztöndíjat elnyert fiatalok jelentkezését várjuk, akik most töltik vagy egy hónapon belül kezdik meg külföldi tanulmányaikat, szakmai gyakorlatukat, és szívesen megosztják frissen szerzett élményeiket világegyetemista bloggerként.

Campus Mundi ösztöndíjat nyertél? Gratulálunk, Világegyetemista lettél!

Az elmúlt szemeszterben belevetettük magunkat a bécsi orvostudományba Annával, végigkóstoltuk Olaszország legjobb fagylaltjait Cintiával és együtt fedeztük fel Évivel Kolumbia varázslatos világát.

Legyél Te is Világegyetemista blogger és oszd meg olvasóinkkal külföldi mindennapjaidat, kalandjaidat!

Olyan Campus Mundi ösztöndíjat elnyert fiatalok jelentkezését várjuk, akik most töltik vagy egy hónapon belül kezdik meg külföldi tanulmányaikat, szakmai gyakorlatukat, és szívesen osztják meg frissen szerzett élményeiket világegyetemista bloggerként.

A 4. széria mottója: Nem kell mesze menned ahhoz, hogy világot láss! Célunk, hogy bemutassuk Európa színvonalas egyetemeit és izgalmas diákéletét.

Ha Európán kívülre visz az utad, akkor se habozz jelentkezni, mert várjuk az egzotikus országokba utazók történeteit is!

Mit kell tenned?

  1. Írj egy legalább 1500 (szóközzel együtt) karakter terjedelmű blogbejegyzést Microsoft Word formátumban, aminek témája: Mit várok a Campus Mundi ösztöndíjtól?/ Mik az első benyomásaim? Szerepeljen benne, hogy hol, mennyi ideig és melyik ösztöndíjtípussal töltöd az ösztöndíjas időszakodat, mi motivált a jelentkezésre és hogyan készültél, készülsz rá.
  2. Küldd el a jelentkezésed 2019. szeptember 1. 23:00 óráig a vilagegyetemista@tpf.hu e-mail címre! Az emailben írd meg, hogy mikor utazol ki és előreláthatóan meddig leszel kint.

A felhívásra érkező blogbejegyzések alapján 5 Campus Mundi bloggert választunk ki, akiktől 2019. szeptember 16-tól az ösztöndíjas időszakuk végéig legalább heti egyszer várunk egy-egy blogbejegyzést, amit a Tempus Közalapítvány erre a célra létesített, saját blogfelületén (a Világegyetemista blogon) publikálunk. A blogbejegyzések témájának a Campus Mundi ösztöndíjas időszak során szerzett új élményekhez kell kapcsolódniuk.

A kiválasztott bloggerek írásait a publikálási lehetőség mellett nyereményekkel is jutalmazzuk: nyári fesztiválbelépővel vagy 10.000 Ft értékű könyvutalvánnyal és értékes Campus Mundi ajándékcsomaggal.

A blogbejegyzéseket a vilagegyetemista@tpf.hu e-mail címre várjuk. A kiválasztás eredményéről 2019. szeptember 13. péntekig e-mailben értesítjük a jelentkezőket.

 

Jelentkezési határidő: 2019. szeptember 1. (23:00)

Kapcsolat: vilagegyetemista@tpf.hu

 

A jelentkezők személyes adatait a Tempus Közalapítvány kizárólag a jelen felhíváshoz kapcsolódóan használja fel és harmadik fél számára nem adja ki. A felhíváshoz kapcsolódó adatvédelmi tájékoztatót itt találja.

Utolsó módosítás: 2019.09.27.