Meghosszabbítottuk az #ErasmusDays események regisztrációjának határidejét

2019.08.30.

Hír | Köznevelés, Felsőoktatás, Szakképzés, Felnőtt tanulás, Ifjúság, Önkormányzatok, Civil szervezet

Szeptember 22-ig regisztrálhatja eseményét az idei október 10-12. között megrendezésre kerülő Erasmus Napokra.

A nagy érdeklődésre való tekintettel a Tempus Közalapítvány meghosszabbítja a Magyarországon szerveződő #ErasmusDays események regisztrációjának határidejét:  2019. szeptember 22-ig regisztálhatja eseményét! 

Annak ellenére, hogy a nemzetközi oldalon október 9-ig lehetséges a regisztráció, arra szeretnénk kérni, hogy eseményét minél hamarabb regisztrálja, mivel a magyar Erasmus+ Nemzeti Iroda felveszi a szervezőkkel a kapcsolatot, hogy a programok előtt szórólapokkal és egyéb vizuális anyaggal láthassa el azokat, akik igénybe szeretnének venni kommunikációs csomagot. 

#ErasmusDays aloldalunkon minden hasznos információt megtalál, ami szükséges lehet az eseménye regisztrációjához és népszerűsítéséhez: inspirációt a tavalyi év programjaiból, képeket, linkeket, cikkeket és válaszokat a gyakori kérdésekre. 

10 millió Erasmus projekt világszerte 

Tudta, hogy az Erasmus program 1997-es indulása óta az idei év végére teljesül, hogy mára már 10 millió európai állampolgár tapasztalhatta meg első kézből az Erasmus+ élményt?

A legtöbb országban az #ErasmusDays 2019 tehát emberek millióinak ad hangot, akik személyesen oszthatják meg élményeiket és jó példáikat a megvalósult projektjeik révén a közösségi médiában az #ErasmusDays hashtaget használva.

 Hogyan lehet jelentkezni?  

Ha regisztrálja eseményét az #ErasmusDays programsorozathoz, mi segítünk Önnek az esemény népszerűsítésében.

 1. Látogasson el a központi www.erasmusdays.eu oldalra, ahol kattintson a jobb oldalon található „How To Organize an Event” gombra!
 2. Kövesse az űrlapot és töltse fel eseményét angol nyelven! Ugyanakkor, arra kérjük, hogy az alábbi mezőket magyar nyelven is töltse ki: 
  - Name of the event / Az esemény neve
  - Description / Leírás
  - Name of the Organization / Az intézmény neve
 3. Minden jelentkezést az Erasmus+ Nemzeti Iroda, Magyarországon a Tempus Közalapítvány ellenőriz és hagy jóvá.
 4. A sikeres jelentkezésről és jóváhagyásról minden szervező visszaigazolást kap.
 5. A tanév közeledtével felvesszük a sikeresen jelentkezett szervezőkkel a kapcsolatot, és egy rövid kérdőívet küldünk nekik további információval kapcsolatosan (szóróanyagok, előadás, igények felmérése az eseményre) 

Szervezzen eseményt és ünnepelje velünk az Erasmus+ programot és Európát!

 A jelentkezés és az esemény regisztrációjának új határideje: 2019. szeptember 22.  

Ha kérdése merülne fel, várjuk üzenetét az erasmusdays@tpf.hu e-mail címen vagy látogasson el a https://tka.hu/erasmusdays oldalra. 

 

Utolsó módosítás: 2019.08.30.