Segítsen az oktatási célú mobilitás fejlesztésében!

Partner hír | 2019.09.10.

Hír | Felsőoktatás

Egy online kérdőív kitöltésével Ön is segítheti a Teach with Erasmus+ című Erasmus+ KA2 Stratégiai partnerségi projekt kutatását.

A Teach with Erasmus+ (TWE+) projekt konzorciumának vezetője az Eötvös Loránd Tudományegyetem, további tagjai a UniLaSalle, a University of Alcala, a UNICA (Network of Universities from the Capitals of Europe), és az EUF (European University Foundation). A projekt célja az oktatási célú mobilitás hozzáférhetőségének javítása, a terület minőségének mérésére és fejlesztésére irányuló eszközrendszer kialakítása, valamint a mobilitás során használható innovatív pedagógiai módszertani megoldások gyűjtése.

A kutatás célja, hogy feltárja az oktatási mobilitással kapcsolatos oktatói attitűdöket, az észlelt intézményi támogatást, valamint a mobilitás lehetséges hasznosulását, a részvétel támogató és gátló tényezőit. 

A kérdőív kitöltésében éppúgy számítanak azokra a felsőoktatásban oktató-kutató kollégákra, akik még nem vettek részt oktatási célú mobilitáson, mint azokra, akik már egyszer vagy többször is éltek ezzel a lehetőséggel. 

A kérdőív kitöltése kb. 20 percet vesz igénybe. A részvétel önkéntes és anonim, a résztvevőket semmilyen módon nem azonosítják.

A kérdőív az alábbi linken érhető el:

https://tinyurl.com/teachwitherasmus

A kérdőív kitöltési határideje: 2019. szeptember 22.

Ha a projekttel, a kutatással vagy a kérdőív kitöltésével kapcsolatosan bármilyen kérdése van, akkor forduljon a kutatás koordinátorához, Horváth Lászlóhoz (ELTE PPK Neveléstudományi Intézet) a horvath.laszlo@ppk.elte.hu e-mail címen vagy Németh Katalin Annához a katalin.anna.nemeth@dep.elte.hu e-mail címen.

A projektről részletesebben a teachwitherasmus.eu oldalon tájékozódhat.

Utolsó módosítás: 2019.09.10.