Közép-európai Erasmus+ információs napok Csehországban

2019.09.16.

Hír | Felsőoktatás

Felkészülési lehetőség a 2020-as Erasmus+ pályázatokra

A cseh, a magyar, az osztrák és a szlovák Erasmus+ Nemzeti Iroda évek óta rendez olyan közös szemináriumokat, amelyek az Erasmus+ programban a partnerországokkal való együttműködési lehetőségekre fordítja a figyelmet. A rendezvény helyszíne évről évre változik – idén Brünn (Brno) ad neki otthont október 15-16-án.  

A cél, hogy hozzásegítsük az felsőoktatási intézményeket a sikeres pályázáshoz az alább felsorolt pályázattípusokban.

Mindenekelőtt olyan oktatókat, projektkoordinátorokat vezetőket és más munkatársakat várunk, akik konkrét projektötletekkel rendelkeznek, és érdeklődnek az Európán kívüli E+ projektek iránt (Erasmus Mundus, Capacity Building in Higher Education, Jean Monnet, Knowledge Alliances és Európai Egyetemek). A szeminárium alatt előadásokat hallgathatnak meg a pályázattípusokról, lehetséges partnerintézményeket ismerhetnek meg, ill. a workshopok során tanácsokat kaphatnak a sikeres pályázáshoz.

A fent említett országok képviselőin kívül a tervek szerint több Európán kívüli ország képviselői is bemutatkoznak a szemináriumon.

Részletes információkat és a programtervet a konferencia honlapján találhatnak: https://2019.infodays.eu/

Regisztrálni szintén a honlapon lehet szeptember 27-ig. Mivel a helyek száma korlátozott, érdemes mielőbb jelentkezni. A cseh szervezők minden esetben visszaigazolást küldenek – amíg ezt nem kapják meg, kérjük, hogy ne kezdjék el az utazásukat szervezni.

A részvétel ingyenes, a szervezők a rendezvény ideje alatt étkezést biztosítanak. A résztvevőknek az utazás és a szállás költségeit kell állniuk (szállás kedvezményes áron foglalható a rendezvény helyszínéül szolgáló Hotel Courtyard by Marriot-ban. Az erről szóló információt a regisztrációt visszaigazoló e-mailben kapják majd meg a résztvevők).

A részvétellel kapcsolatban érdeklődhetnek az erasmus.mundus@tpf.hu címen, a szervezési kérdéseket illetően pedig a következő címre írhatnak: roman.klepetko@dzs.cz

Utolsó módosítás: 2019.11.11.