Műhelymunka hazai ifjúsági kezdeményezések támogatására

2019.09.25.

Rendezvény | Ifjúság, Civil szervezet

Ismerd meg a szolidaritási projektek pályázati lehetőségét és tudd meg, mi kell ahhoz, hogy megkapd az akár 1,5 millió forintnyi támogatást! A műhelymunkát Pécsett és Debrecenben tartjuk meg.

Van egy jó ötleted, amellyel szeretnéd környezetedet, közösségedet jobbá tenni, de nem tudod, hol szerezhetsz támogatást a megvalósításhoz? Gyere el rendezvényünkre és tudd meg, milyen lehetőségeid vannak.

Az Európai Szolidaritási Testület szolidaritási projektjeinek keretében min. 5 fős csapatoddal a saját közösségetekben indíthattok el pozitív változást. Felújíthatjátok a helyi játszóteret, műhelyfoglalkozást tarthattok a környezettudatosabb életmódért, érzékenyítő programot álmodhattok meg a hátrányos helyzetűek támogatására, interaktív nyelvórákat tarthattok a helyi óvodában vagy akár helyi közösségi bringarendszert is létrehozhattok… Az ötlet a tiétek, a lényeg, hogy jobbá tegyétek a közösségeteket! További részletek itt és a lenti képen. 

Azért, hogy a fiatalokat segítsük ötleteik megvalósításában, Ötletből változás! címen ingyenes műhelymunkát szervezünk Pécsett és Debrecenben. Hozd el és csiszold ötletedet, ismerd meg a szolidaritási projektek támogatási rendszerét, és szerezz inspirációt!

További információ és jelentkezés:

Utolsó módosítás: 2019.11.11.