Pályázzon egyszerűen az Európa a polgárokért programban és a Kreatív Európa Kultúra alprogramjában!

2019.10.18.

Rendezvény | Felnőtt tanulás, Önkormányzatok, Nonprofit szervezet, EU

Információs nap a Tempus Közalapítvány Európa a polgárokért információs pontja, a Kreatív Európa Iroda és az Európa Pont Tájékoztató Szolgálata szervezésében.

Melyek a programok célkitűzései és prioritásai?
Milyen projekteket lehet megvalósítani a segítségükkel?
Mire kell figyelni a pályázatok előkészítése és benyújtása során?
Hogyan lehet elkerülni a leggyakoribb hibákat?

Ha a fenti kérdések közül legalább kettőnél bizonytalan a helyes válaszban, akkor szeretettel várjuk az információs napon 2019. november 8-án az Európa Pontban!

Az eseményen szó lesz az Európa a polgárokért és a Kreatív Európa programról, azok felépítéséről, prioritásairól, valamint a legfontosabb változásokról, aktualitásokról. A résztvevők megismerhetik a pályázáshoz szükséges regisztráció menetét, valamint a pályázat beadásának folyamatát és pénzügyi hátterét.

A résztvevők egy rövid előadás segítségével megismerkedhetnek az Erasmus+ program felnőtt tanulás területén lévő pályázati lehetőségekkel is.

A rendezvényre várjuk civil szervezetek, önkormányzatok, non-profit szervezetek munkatársait; oktatási, kulturális, kutatási (non-profit) szervezetek; valamint ifjúsági szervezetek képviselőit. Vagyis mindazokat, akik pályázatot nyújthatnak be az Európa a polgárokért programban és a Kreatív Európa Kultúra alprogramjában.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

A részletes program és a regisztrációs felület ide kattintva érhető el.

Utolsó módosítás: 2019.11.11.