Irány Közép-Európa! - CEEPUS freemover hallgatói és oktatói ösztöndíjak: 2019/2020 tavasz

2019.10.21.

Pályázat | Felsőoktatás

A CEEPUS freemover pályázattípusban a CEEPUS országok bármely felsőoktatási intézményében aktív státuszú hallgatók és oktatók nyújthatnak be pályázatot.

A pályázatok benyújthatók valamennyi CEEPUS ország bármely akkreditált felsőoktatási intézményébe.

A CEEPUS országok: Albánia, Ausztria, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Csehország, Észak-Macedónia, Horvátország, Koszovó, Lengyelország, Magyarország, Moldova, Montenegró, Románia, Szerbia, Szlovákia és Szlovénia.

A pályázat benyújtásának menete

A freemover pályázatokat 2019. november 30-ig kell feltölteni a www.ceepus.info központi pályázati felületen. A jelentkezés kizárólag online zajlik.

Bővebb információ a pályázati feltételekről, a pályázás menetéről és a csatolandó dokumentumokról

Gyakori kérdések a freemover pályázattípussal kapcsolatban ide kattintva érhetőek el.

További információk

Az ösztöndíjat a nyertes pályázó a fogadó országtól kapja, ennek mértéke országonként eltérő.

A pályázatok elbírálásával, ösztöndíjazással, kinti tanulmányokkal/oktatással, fogadó intézmény keresésével kapcsolatban a fogadó ország nemzeti irodájánál érdeklődhetnek.

Az ösztöndíjak aktuális összegei, a fogadó országok nemzeti irodáinak elérhetőségei, ill. egyéb hasznos információk a www.ceepus.info központi pályázati felületen az egyes országok zászlóira kattintva találhatók. A Network menüpont alatt az egyes országok aktív CEEPUS kapcsolatokkal rendelkező intézményeinek listája is elérhető.

Utolsó módosítás: 2019.10.29.