Digitális Tér konferencia

2019.11.20.

Rendezvény | Köznevelés, Szakképzés, Ifjúság

Idei konferenciánkon arra vagyunk kíváncsiak, hogy milyen motivációval indultak, milyen fejlődésen mentek át, milyen nehézségekkel küzdenek és milyen sikereket élnek meg a digitális térben alkotó szakemberek, pedagógusok. 

Idén 9. alkalommal kerül megrendezésre az ELTE PPK, az Osztályfőnökök Országos Egyesülete és a Tempus Közalapítvány közös szervezésében a Digitális Tér konferencia. Nagy öröm számunkra, hogy az azóta eltelt években mennyi inspiráló programmal, izgalmas alkotó folyamattal találkozhattunk, sőt: számos innovatív műhely indulását is üdvözölhettük. 

A délutáni szekciók során résztvevőink találkozhatnak már korábbról ismert kollégákkal, például a Magyar Földrajzi társaság szekciójában, ahol minden évben nagyon izgalmas újdonságokkal készülnek előadóik. A konferencia fókusztémájához kapcsolódva sok önálló pedagógus is izgalmas módszertani bemutatókkal és gyakorlatokkal várja a kíváncsi résztvevőket. És természetesen nem maradhat el a Digitális Módszertár idei díjazottjainak szekciója sem, ahol megismerhetjük milyen ötletekkel nyerték el idén a Digitális Pedagógus díjat. Ez csupán néhány ízelítő a változatos programból, amellyel várjuk Önöket idei rendezvényünkön.

A 2019. november 30-án megrendezésre kerülő konferencián az alábbi (és hasonló) kérdésekre keresünk választ:

  • Milyen inspirációk és milyen kihívások motiválnak a változásra?
  • Hogyan lehetséges a digitális térben hatékony tanárrá válni és hosszú távon is annak maradni?
  • Milyen tanulságokkal szolgálnak a kezdeti lépések, az első tapasztalatok?
  • Milyen vízióval, milyen jövőképpel tekinthetünk ma a digitális tér kihívásaira?
  • Mit üzennek, mit javasolnak a mesélők az első lépések megtételéhez?

A konferencia részletes programját a konferencia honlapján érheti el, a részvétel ingyenes, csupán regisztrációhoz kötött, amit az ezen a linken ér el.

Várjuk szeretettel rendezvényünkön!
A konferencia program- és szervezőbizottsága

Utolsó módosítás: 2019.11.26.