Kérdőív az online és távoktatásról

Partner hír | 2020.04.17.

Hír | Köznevelés

Töltse ki a School Education Gateway rövid kérdőívét és ossza meg tapasztalatait a digitális tanításról.

A COVID-19 járvány kitörése az iskolák tömeges bezárásához vezetett világszerte. Az országok megtették a szükséges óvintézkedéseket  a járvány megfékezése érdekében: megkövetelték az online és távoktatásra való átállást az oktatási intézményektől.

Az Ön intézménye is berendezkedett már a távoktatásra? Melyek voltak a digitális tanításra történő átállás legnagyobb kihívásai és tanulságai? Mit gondol, ezek tartós hatással lesznek az iskola mindennapi életére és beépülnek a gyakorlatba is? 

Annak ellenére, hogy a digitális és távoktatás számos előnyt jelent mind a tanárok, mind a hallgatók számára, mint például a rugalmasság és a kölcsönös támogatás, sok pedagógusnak most kell először szembenéznie a digitális tanítással és annak hátrányaival, kihívásaival is. Ráadásul nehéz azt megvalósítani, hogy minden tanuló, különös tekintettel a hátrányos helyzetűekre és a fiatalokra, továbbra is aktívan be legyen vonva az online órákba.

Számít a véleménye! Ossza meg gondolatait és tapasztalatait a School Education Gateway rövid kérdőívében: kattintson ide a kitöltéséhez! 

A kérdőív 23 nyelven, köztük magyarul is elérhető, a kitöltésére május 10-ig van lehetőség.

Utolsó módosítás: 2020.04.29.