Lehet még jelentkezni a Parlamenti Ifjúsági Napra!

2020.05.12.

Rendezvény | Szakképzés, Köznevelés

Jelentkezési határidő: május 31. Hozza el osztályát!

Még lehet jelentkezni a 2020 októberi Parlamenti Ifjúsági Napra!

A rendezvényen részt vevő közel 300 diák a nap során hazai és európai uniós parlamenti képviselőkkel beszélgethet, csapatot alkotva helyi szintű problémáik megoldásán gondolkodhat a társaival közösen egy műhelyfoglalkozás keretében, bejárhatja az Országházat, és megismerkedhet az EU ifjúsági programjaival, az Erasmus+ programmal és az Európai Szolidaritási Testülettel, amelyek lehetőséget teremtenek a fiataloknak saját ötleteik megvalósítására. A program fókuszában idén a helyi szintű ifjúsági kezdeményezések állnak.

Várjuk az idén tavasszal 10-11. évfolyamos középiskolai osztályok, csoportok jelentkezését! A részvétel a programon INGYENES.

A csoportok aktív részvételét – a felkészülést és a kreatív beszámolót – szakmai zsűri értékeli. Az általuk legjobbnak talált osztály fődíja részvételi lehetőség az Európai Parlament strasbourgi Euroscola-programján.

Időpont: 2020. október 2. 10.00-15.30
Helyszín: Országház, 1055 Budapest Kossuth tér 1-3.

Meghosszabbított jelentkezési határidő: 2020. május 31., 12:00.

A jelentkezés feltételei ITT találhatók!

A kiválasztás feltételeinek részletesebb magyarázata ITT található!

Jelentkezés >>

 

A Van beleszólásod! Parlamenti Ifjúsági Nap kilencedik alkalommal kerül megrendezésre 2020. október 2-án, a Tempus Közalapítvány, az Országgyűlés Hivatalának Közgyűjteményi és Közművelődési Igazgatósága, valamint az Európai Parlament magyarországi Kapcsolattartó Irodájának közös szervezésében. A tavalyi rendezvényen készült fotók megtekinthetők itt.

Utolsó módosítás: 2020.05.27.