EU Login: Kétlépcsős azonosítás szükséges

2020.06.10.

Hír | Ifjúság, Szakképzés, Felnőtt tanulás, Köznevelés, Felsőoktatás

Június 8-tól kétlépcsős azonosítás szükséges az NAconnECT Wiki felhasználói számára.

Az NAconnECT Wiki összes felhasználója kétlépcsős azonosítással jelentkezhet be a felületre 2020. június 8-tól. A biztonsági intézkedés érinti az online felületek használati útmutatóinak elérését (online űrlapok, ORS regisztráció, Mobility Tool+ felületek használati útmutatói), és az Erasmus+ Project Results Platformot (EPRP) “ My Searches” menüpontját is.

Az EU Login számos azonosítási módszert támogat, azonban figyelembe véve, hogy ezek közül nem mindegyik érhető el bizonyos szolgáltatóknál, az NAconnECt Wiki eléréséhez az alábbi általános, kétlépcsős hitelesítési módszerek ajánlottak:

  • EU Login mobil alkalmazás: bejentkezés PIN kóddal
  • EU Login mobil alkalmazás: bejentkezés QR kóddal

Tehát ahhoz, hogy június 8-tól továbbra is hozzáférjen a NAconnECt Wiki felülethez, telepítenie kell az EU Login mobil alkalmazást a mobiltelefonján vagy táblagépén.

Az EU Login mobil alkalmazás ingyenes, felhasználóbarát és beszerezhető a Google Play Áruházból (Android), az App Storeból (iOS) vagy a Windows Áruházból (Windows Phone).

Az alkalmazás telepítésére vonatkozó utasításokat az EU Login Útmutató 12. oldalán találja, amelyet IDE kattintva tölthet le.

Utolsó módosítás: 2020.06.25.