Hamarosan érkezik a Digitális Módszertár 2020-as évi felhívása - Töltse fel projektjét, óratervét!

2020.06.24.

Oktatás és képzés 2020 | Ifjúság, Szakképzés, Köznevelés

Idén júliusban már nyolcadik alkalommal hirdeti meg a Tempus Közalapítvány éves felhívását a Digitális Módszertár gazdagítására, és teszi elérhetővé bárki számára a köznevelésben dolgozó pedagógusok digitális módszertani ötleteit.

A felhívás keretében olyan projekteket és óraterveket várunk, amelyek innovatívan, pedagógiai célokat jól támogatva vonják be a technológiai eszközöket a tanórai vagy tanórán kívüli tanulásba. Ezek megosztásával nem csak elismerésben (és pénzjutalomban) részesülhetsz, hanem egy olyan innovatív közösség részévé válhatsz, akik elkötelezettek a 21. századi oktatás és tudásmegosztás mellett.

Digitális Módszertár az IKT eszközök kreatív használatát bemutató digitális pedagógiai ötletek egyik legnagyobb hazai gyűjteménye, gyakorlatias leírásokkal, valamint letölthető csatolmányokkal.

Miért érdemes pályáznia a felhívásra?

  • Mert ötletével Digitális Pedagógus Díjat nyerhet, amely a szakmai elismerés mellett pénzjutalommal is jár! A pályázat összdíjazása: 1.500.000 Ft.
  • Mert gazdagíthatja Magyarország egyik legnagyobb pedagógiai módszertani ötlettárát.
  • Mert segíthet tanártársainak, kollégáinak kreatív ötleteivel, hiszen az oktatás fejlesztése közös ügyünk!
  • Mert a Tempus Közalapítvány Tudástárában az adatbázis jól kereshető, így a pedagógusok a több évvel korábbi anyagokat is könnyen elérhetik, használhatják.

Töltse fel jógyakorlatát, és bátorítsa erre innovatív kollégáit is!

A feltöltött ötletek közül azok, amelyek megfelelnek a felhívás szempontjainak, az értékelést követően bárki számára elérhetővé, publikussá válnak a Digitális Módszertárban.

A Digitális Módszertár elérhető – az eddig feltöltött ötletekkel és a korábbi felhívásokkal együtt – a www.digitalismodszertar.tka.hu oldalon.

További információk az alábbi elérhetőségeken:
Facebook: https://www.facebook.com/Atanulasjovoje
E-mail: modszertar@tpf.hu
Telefon: (+36 1) 237 1300

A Felhívás időszaka:

2020. július 13. - augusztus 17.

www.digitalismodszertar.tka.hu > Feltöltés > Digitális Módszertár

 

Utolsó módosítás: 2020.07.14.