START+ Információs Fesztivál – webinárium sorozat az ifjúsági terület pályázati lehetőségeiről

2020.07.06.

Rendezvény | Ifjúság, EU, Önkormányzatok, Nonprofit szervezet

Vegyél részt információs webinárium sorozatunkon és tudd meg, milyen lehetőségek várnak rád az Erasmus+ ifjúság és az Európai Szolidaritási Testület programokban!

Fiatalokkal dolgozol, és szívesen valósítanál meg projekteket nemformális módszerekkel? Érdekel a helyi közösség vagy az ifjúsági munka fejlesztése? Úgy gondolod, szervezeted sokat nyerhet a nemzetközi kapcsolatokból? Ha készen állsz, hogy minderre választ kapj, irány a START+ Információs Fesztivál! Tudd meg, milyen pályázati lehetőségeid vannak és indítsd a tervezést velünk!

Időpont: 2020. augusztus 10-13.

Információs webinárium sorozatunkon bemutatjuk az Erasmus+ ifjúság és az Európai Szolidaritási Testület pályázati lehetőségeit. Ismerd meg a pályázati rendszereket, tedd fel kérdéseidet a nemzeti iroda munkatársainak és oszd meg velünk ötleteidet!

Kiket várunk? Minden érdeklődő civil szervezetet, oktatási intézményt, társadalmi vállalkozást, akik projekteket valósítanának meg IFJÚSÁGI területen és ehhez forrást keresnek.

Mire számíthatsz? Az előadások során megismerheted a nemzetközi önkéntesség és interkulturális ifjúsági csere lehetőségeit; az ifjúsági munka minőségfejlesztésének módjait; valamint azokat az eszközöket, amelyekkel a helyi közösségek kihívásaira reagálhattok. Csatlakozz a tematikus beszélgetésekhez, hogy megtudd, melyik pályázati forma lenne szervezetednek a leginkább megfelelő.

Részletes program és regisztráció az alábbi oldalon, augusztus 3. éjfélig.

Utolsó módosítás: 2020.08.28.